E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim, Cimbom için istekli mi?---

Terim, Cimbom için istekli mi?

Terim, Cimbom için istekli mi?
20 Aralık 2017 - 15:09 borsagundem.com

Gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray'ın başına getirilmesi beklenen Fatih Terim ile görüştü

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelip gelmeyeceği merak edilirken, spor yorumcusu Hıncal Uluç, A Spor ekranlarında yaptığı görüşmeyi paylaştı.

İşte Hıncal Uluç'un sözleri...

Galatasaray değil, getiren Dursun. Haftanın olayı Galatasray'daki kongre kararı ve perde arkasıydı benim için. Sadece 15 dakika tahammül edebildik, Dursun Özbek'e basın toplantısında. Saçmalayan Galatasaray başkanını izlemek ki Dursun Özbek benim için zaten üzerinde durulacak bir adam değil ama bu kadar saçmalaması, bu kadar çelişkiler içinde olmasını aklım hayalim almadı.

Bugün 14.30'da Fatih Terim'i aradım. "O kadar çok şey okudum ki. Dursun Özbek ile konuştun mu?" dedim. 'Bu soruyu bana sorduğun için teessüf ederim' dedi bana. Nokta...

5 Ocak'ta ara transfer dönemi başlıyor. Galatasaray'ın alması gerektiğini almasını gerekiyor, yoksa çöpleri alır. Transferleri yönetecek bir teknik adam olması gerekiyor. Dursun Özbek'in aldıklarını gördük. Fatih Terim, Tudor'un yanına gelecek kadar gerizekalı mı? Siz olsanız, kabul eder miydiniz?

Hangi branş olursa olsun. Fenerbahçe, Galatasaray'ı her türlü müsabakada tokatlıyor. Sarı lacivertli takım, Galatasaray'ı şamaroğlanına çevirdi. Dursun Özbek, borçları kapatacağım dedi ve Florya'yı sattı. Ama borçları kapatacağım dediği günden bugüne borçlar arttı.

Florya neden satıldı o zaman? Maç yayınlarından alınan para alınmasa, Galatasaray'ın parası yok. Futbolda 9 puan fark olunca taraftar gelmeye başlamıştı ama Igor'la Dursun saçmalamaya başladı.

Dursun Özbek Galatasaray'a başkan olmadan önce mesleği neydi? Otelci. Hani nerde inşaatına başladığınız otel? Olduğu gibi duruyor... Ama Florya'yı satarak borcu arttıran adam oraya para yettiremedi. Basın toplantısı Dursun Özbek'in itirafnamesidir, dökülmesidir.

Galatasaray gibi bir anıt kulübe, takımını satan birini alıp getirmek yakıştı. Ama getiren Galatasaray değil, getiren Dursun. Haftanın olayı Galatasray'daki kongre kararı ve perde arkasıydı benim için. Sadece 15 dakika tahammül edebildik, Dursun Özbek'e basın toplantısında. Saçmalayan Galatasaray başkanını izlemek ki Dursun Özbek benim için zaten üzerinde durulacak bir adam değil ama bu kadar saçmalaması, bu kadar çelişkiler içinde olmasını aklım hayalim almadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)