E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim G.Saray'dan neden gönderildi?---

Terim G.Saray'dan neden gönderildi?

Terim G.Saray'dan neden gönderildi?
25 Eylül 2014 - 07:22 borsagundem.com

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol Terim'i Galatasaray'dan siyasi iradenin kopardığını iddia etti

Mehmet Demirkol, teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'dan ayrılma sebebinin 'siyasi irade' olduğunu öne sürdü. Demirkol'un, bugün yayınlanan Spor Servisi programında yaptığı değerlendirmeler şöyle: "Galatasaray'da istersen UEFA Kupası'nı kazan gel, seni o divanda terletirler, canına okurlar. Orası ciddi yer." "Galatasaray Divanı senato gibidir. 

Roma senatosu gibi. Hayri Kozak var bir kere.." "80 yaşına gelmiş Galatasaray'da sadece Divan için yaşayan insan biliyorum. Adamın yaşama nedeni orası." "Fenerbahçe'den çok kötü ayrıldığı için Yanal'ın Galatasaray'ın başına gelmesi problem olmayabilir." "Fatih Terim'i Galatasaray'dan kopartan siyasi iradedir. Niye karnımızdan konuşuyoruz. Bunu direkt söyleyelim." 

"Fatih Terim, Milli Takım ile Galatasaray'ı birlikte çalıştırabilirdi." "Terim'in nasıl kopartıldığını bilmiyormuşcasına yorumlar yapılıyor. Sedat Doğan da böyle konuşuyor." "Takıma saldırmak için bekleyen Beşiktaş taraftarına maç sonucu ulaşmamış olabilir 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)