E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim isyan etti---

Terim isyan etti

Terim isyan etti
05 Mart 2012 - 22:30 borsagundem.com

Sivasspor deplasmanından galibiyetle dönen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, "Böyle zeminde oynamak hiç kolay değil" dedi

"İki takımı da tebrik ediyorum. Eksi 11 derecede, böyle soğuk bir havada ve böyle zeminde oynamak hiç kolay değil. Kazanmamıza rağmen eğer mümkünse maçlar iyi hava ve saha şartları oynansın. Bugün kimse sakatlanmadıysa şanstır. Sivasspor gibi çok ciddi rakip karşısında kendi evinde farklı kazanmak önemli. Oyunlarımı ciddiyetlerinden dolayı kutluyorum. Resmen savaştılar. 3 puanla dönmek hem puan hem moral açısından önemli. Ligin önemli takımlarından biri Sivasspor.."
"Futbolun oynanması gereken güzel zeminleri sağlamalıyız. Avrupa'da kara kış var. Almanya'da saha kenarı kar dağı, sahalar ışıl ışıl. Oyuncular adına üzülüyorum. Sakatlanacaklar ve performanslarını yüzde yüz veremezler. Şartları sağlayalım ki sonra güzel oyun bekleyelim. İnşallah Sivasspor'da da bir şey yoktur. Bizde de hasara bakacağız ama Allah'tan ciddi bir sakatlık olmadı. Güzel zeminler, güzel sahalar, güzel koridorlar, güzel tiribünler futbolun güzelleşmesine adına önemli.."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)