E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim nereye oturacak?---

Terim nereye oturacak?

Terim nereye oturacak?
12 Nisan 2013 - 06:52 borsagundem.com

Aldığı 9 maçlık ceza sonrası Fatih Terim’in 33. haftada oynanacak kritik F.Bahçe derbisinde nerede oturacağı merak konusu oldu

1- Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’ın locasında.
2- Saracoğlu Stadı’nın Protokol Tribünü’nde.
3- Sarı lacivertlilerin göstereceği locada.
4- Galatasaray’ın yedek kulübesinin arkasında.
OLAYLI Mersin İdman Yurdu maçının faturası Galatasaray için ağır oldu... Sarı kırmızılılara ceza yağdıran PFDK, G.Saray teknik direktörü Fatih Terim’i ertelenen 2 maçlık cezasını da ekleyerek 9 müsabakadan men etti. Deneyimli teknik adama, hakem Süleyman Abay’a yönelik sportmenliğe aykırı hareketinden 1, hakaretten 3, temsilci İbrahim İçer’e yönelik hakaretten de 3 maç ceza verildi. Fatih Terim 50 bin TL de para cezası aldı. Aynı maçta hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketten Terim’in yardımcıları Hasan Şaş’a 2 maç ve 20 bin TL ile Ümit Davala’ya 1 maç ve 10 bin TL ceza verildi. G.Saraylı Sabri Sarıoğlu ise mücadele sonrası yaptığı spormenliğe aykırı açıklamalardan dolayı 1 maç men cezası aldı. Kurul sarı kırmızılı kulübe taraftarlarının neden olduğu saha içi olaylar nedeniyle de 25 bin TL ceza verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)