E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim neşteri eline aldı!---

Terim neşteri eline aldı!

Terim neşteri eline aldı!
24 Ekim 2011 - 19:48 borsagundem.com

Sezon öncesi 17 oyuncuyu gönderen Fatih Terim, devre arasında yapacağı yeni bir operasyonla, bazı yeni isimlerle de yollarını ayıracak

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sezon başı takımın başına geldiğinde, Spor Toto Süper Lig'de en kötü dönemlerinden birini yaşayan sarı-kırmızılı takımda köklü bir değişim hareketi başlatmıştı.
Tecrübeli çalıştırıcı, kolları sıvayarak giriştiği transfer operasyonunda, altyapıdan isimler de dahil olmak üzere 17 futbolcuyu göndermişti. Sarı-kırmızılılar, Arda Turan'ın Atletico Madrid'e gitmesiyle 18. kaybı yaşamıştı. Ancak Ünal Aysal yönetimi, Terim'in isteğiyle sezon öncesi kadroya 11 takviyede bulunmuş ve yepyeni bir ekip oluşturmuştu.
Habertürk Spor'da yer alan habere göre Fatih Terim, transfer edilen ya da eski takımdan kalan isimler arasında da bazılarından beklediği performansı alabilmiş değil. Bu nedenle de devre arası transfer döneminde sarı-kırmızılı takımı yeni bir operasyon daha bekliyor.
"Forma verilmez, alınır"
Özellikle deplasmanda oynadıkları son Medical Park Antalyaspor karşılaşmasından sonra Fatih Terim'in öğrencilerine yönelik yaptığı "Forma verilmez, alınır. Birilerinin oynamaması, diğerlerinin şansı olmalı, formayı alıp götürmeli. Rekabet olmalı ki bizim de alternatifimiz olsun" uyarısıyla, bu operasyonun erken habercisi' gibiydi. Tecrübeli teknik adamın maçlarda pek fazla şans tanımadığı, hatta 18 kişilik maç kadrosuna bile almadığı oyuncuların, devre arasında takımdan önderilebileceği öğrenildi.
Yönetimin, hocalarının raporuna göre gerekirse Milan Baros ve Riera'yı bile gözden çıkartabileceği ifade edildi. Öte yandan, ara transfer dönemine kadar Aydın Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Semih Kaya ve Ayhan Akman gibi isimler, kendilerini toparlamadıkları takdirde sarı-kırmızılı takımla yolları ayrılabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • neşe şahin24 Ekim 2011 21:19

    lütfen altyapıyıda ele alsın dönen dolapları haksızlıkları görsün oyuncuları nasıl harcadıklarını bize nasıl olsa heryerden oyuncu geliyor diye emeğe nasıl kıydıklaını lütfen

  • ccc24 Ekim 2011 20:27

    once hakan balta ile sabriyi yollasın ne sağ bek ne sol bek var