E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim neşteri vuruyor---

Terim neşteri vuruyor

Terim neşteri vuruyor
12 Temmuz 2011 - 11:46 borsagundem.com

GS Teknik adamı Fatih Terim gönderilecek olan futbolcuları belirledi

Pino, Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Musa, Anıl, Semih ve Serdar'ın üzerini çizen Florya'nın patronu Almanya'da yapılacak olan 2. etap kampa bu yedi isimle gitmeyecek.
Avusturya kampını bugün tamamlayarak İstanbul'a dönecek olan G.Saray'da gidecek ve kalacak futbolcular da belli olmaya başladı. Üçü kaleci olmak üzere 23 kişilik bir kadro düşünen Teknik Direktör Fatih Terim, yeni sezonda kadroda yer almayacak oyuncuları büyük ölçüde belirledi. 10 günlük kamp sonunda kadro dışı kalanlar pek de sürpriz isimler olmadı.
TÜRKİYEMSPOR ve Unterhaching'le oynanan hazırlık maçlarında 30 kişilik kamp kadrosundaki hafif sakatlığı bulunan kaleci Aykut dışında bütün oyunculara şans veren Terim, gerek antrenmanlardaki performansları gerekse maçlardaki görüntüleriyle başta Juan Pablo Pino olmak üzere Mustafa Sarp ve Mehmet Batdal'ın üzerini çizdi.
GENÇLERE DE YOL GÖRÜNDÜ
BU oyuncuların yanı sıra gençlerden sadece Emre Çolak'ı 23 kişilik kadroda tutmayı planlayan tecrübeli teknik adam, Musa Çağıran, Anıl Dilaver, Serdar Eylik, Semih Kaya'yı tecrübe kazanması için başka bir kulübe kiralık olarak gönderecek. Culio ve Stancu'dan da oyun anlamında beklediği verimi henüz alamayan Terim, her iki oyuncuyu da çalışkanlığı sebebiyle iyi bir yedek olarak kadroda tutacak.
SAVUNMANIN sağında Sabri'nin tek alternatifi olan Serkan Kurtuluş'u bu bölgeye transfer yapılması durumunda kiralık olarak göndermeyi düşünen tecrübeli teknik adam, yapılacak takviyelere göre sürpriz isimlerle de yolları ayıracak.
Küfür yerine beyaz mendil
G.Saray kaptanı Arda Turan, protestoların makul, mantıklı şekilde yapılmasını istedi. Herkesin G.Saray camiasına yakışır şekilde davranması gerektiğini vurgulayan Arda, taraftarların protestoları konusunda şu yorumu yaptı:
BENİM aslında en çok üzüldüğüm şey G.Saray camiasının birbirine düşmesiydi. Bizim için önemli olan bu, çünkü bizler aile içindeyiz. Biz çocuklarıyız, onlar büyüklerimiz. Ağabey kardeşiz, baba oğuluz. Kavgalar olacaktır, sürtüşmeler olacaktır ama biz bir camiayız, camia için çalışıyoruz. Önemli olan dışarıya verdiğimiz mesajdır diye düşünüyorum. Bu çok önemliydi, her zaman da üzüntümüzü bu yönde belli ettik.

ÖNEMLİ OLAN G.SARAY'A YAKIŞIR PROTESTO
G.SARAY takımının bundan sonra da kötü zamanları olabilir. Umarım olmaz ama hayatın içinde her şey var. Bundan sonra da önemli olan G.Saray'a yakışır bir şekilde protesto etmektir. G.Saray taraftarı bir beyaz mendil çıkarsa Türkiye'de çok daha ağır ve anlamlı olacağını düşünüyorum. Bana bir metreden küfür edilmesi beni o anlık için üzer. Ama ben daha sonrasında gerçekten G.Saray camiası için üzüldüğümü fark ettim.

Cambiasso  olmadı son karar Kallström
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Mali Genel Kurul'da bir golcü bir de orta saha oyuncusu transferinin sinyalini verdi. Orta saha için Teknik Direktör Fatih Terim'in 1 numaralı adayı Inter'in yıldızı Esteban Cambiasso idi. Ancak Arjantinli futbolcunun menajeri Peppino Tirri, 'Terim Esteban'ı istiyor. Bu kariyerinde ilk kez olmuyor. Hatta gelişen son olaylar ışığında bu gerçekleşebilir. Ama Cambiasso Inter'de çok mutlu' sözleriyle bu transferinin gerçekleşmeyeceğini duyurdu.
BU gelişme üzerine Başkan Aysal, Terim'e daha önce de gündeme gelen Lyon'un İsveçli orta saha oyuncusu Kim Kallström'ü isteyip istemeyeceğini sordu. Fatih Hoca, 'Kallström'ü biliyorum ama alıcı gözle bakmamıştım. Araştırıp gereken bilgiyi size veririm' dedi.
LYON ZATEN DÜNDEN RAZI
TERİM, scout ekibinin de hazırladığı raporlar ışığında Başkan Aysal'a 'Şartlar uygunsa Kallström alınabilir' dedi. UEFA kriterlerine uymak için takımdaki ücretleri düşürmeye çalışan Lyon da İsveçli futbolcuyu satmak istiyor. Kallström'ün 5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim sağlanması halinde imzaların bu hafta içinde atılması bekleniyor.
Arda'dan iyi haber
İnterhachİng ile oynanan hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sakatlanarak herkesi korkutan Arda Turan'dan iyi haber geldi. Sahayı sekerek terk eden yıldız futbolcuda yumuşak doku zedelenmesi tespit edildi. Maçın hemen ardından tedavisine başlanan Arda, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışarak teknik heyeti rahatlattı.
Tek Servet yetmez
G.Saray'daki ilk maçına çıkan Tomas Ujfalusi, savunmayı sadece Servet ile değil, dört kişiyle yapmaları gerektiğini söyledi. Zamanla birbirlerine daha çok alışacaklarını dile getiren Çek oyuncu, 'Takımda çok olumlu bir arkadaşlık var. Birçok oyuncu İngilizce biliyor, Almanca konuşanlar da bunun avantajını kullanarak onlarla iletişime geçebiliyorum' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)