E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim onay verdi---

Terim onay verdi

Terim onay verdi
30 Aralık 2012 - 10:28 borsagundem.com

Sarı-Kırmızılı takımın teknik patronu, Kaka transferinin zorlaşması nedeniyle, daha önce sıcak bakmadığı Hollandalı yıldız için onay verdi

Galatasaray’da yıldız bir oyuncunun transferi için girişimler devam ederken, teknik direktör Fatih Terim’in de kararlarında bazı değişiklikler olduğu öğrenildi. Real Madrid’in dünyaca ünlü oyuncusu Kaka konusunda ısrarlı olduğu bilinen İmparator’un bu transferin gerçekleşme olasılığının düşük olması üzerine Wesley Sneijder ismine sıcak bakmaya başladığı kaydedildi. Başkan Ünal Aysal’ın, Braga maçı öncesinde önerdiği iki oyuncudan biri olan Wesley Sneijder’in transferi için Terim’in, “Bizi sarsmayacak bir rakam olursa alalım” dediği ifade edildi.
ÜNAL AYSAL’DAN TALİMAT: GEREKENİ YAPIN
Gelişmeler, yöneticiler tarafından hemen yurt dışında bulunan başkan Ünal Aysal’a bildirilirken, başkan Aysal’ın da “Ne gerekiyorsa yapın” talimatını verdiği bildirildi. İnter’in 8 milyon Euro bedelle satış listesine koyduğu Sneijder için, Galatasaray kulübünün yeni yılın ilk günlerinde İtalya’da pazarlığa oturacağı, Hollandalı yıldız için yıllık 4.5 milyon Euro’luk garanti ücreti de gözden çıkardığı konuşuluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)