E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim onay verdi---

Terim onay verdi

Terim onay verdi
01 Aralık 2011 - 18:32 borsagundem.com

Fatih Terim, Galatasaray yönetimine Kayserispor'un yıldızı Amrabat'ın alınması söyledi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, dün Florya'da teknik direktör Fatih Terim ile görüşüp 'takımın son durumu, art arda gelen kırmızı kartlar ve devre arası yapılacak transferi" masaya yatırdı. Terim 'başarı', Aysal ise 'transfer' sözü verdi.
Galatasaray'da beklenen transfer zirvesi, dün Florya'da gerçekleşti. Öğle saatlerinde yönetici Abdürrahim Albayrak'ın sahibi olduğu şirkette birlikte yemek yiyen başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Florya'ya geçerek, teknik direktör Fatih Terim ile özel bir zirve gerçekleştirdi.
Yapılan görüşmeye başkan Ünal Aysal'ın yanı sıra, futbol komitesinde görev yapan yöneticiler katıldı. Zirvede takımın son durumu, oyuncuların gördüğü kartlar ve devre arasında yapılacak oyuncu transferleri detaylı olarak masaya yatırıldı.
3-4 TRANSFER YAPILACAK
Fatih Terim'in, son günlerde adı sıkça transferde anılan İspanyol Reyes'i yüksek maliyeti nedeniyle veto ettiği, ancak ciddi bir indirim yapılması halinde bu transfere "Evet" diyebileceğini ve Kayserili Amrabat'ın alınmasını istediğini de açıkça dile getirdiği öğrenildi.
Terim'in transfer konusundaki düşüncelerini başkan Ünal Aysal'a açıkça ifade ettiği toplantıda, takımın takviye edilebilmesi için devre arasında en az 3 oyuncu alınmasını istediği öğrenildi. Bir orta saha, bir forvet ve bir de savunma oyuncusu isteyen hocanın, 4. oyuncuyu da şartların iyi olması durumunda almaları gerektiğini anlattığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)