E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim onu istiyor---

Terim onu istiyor

Terim onu istiyor
24 Aralık 2012 - 19:11 borsagundem.com

İşte G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in istediği milli oyuncu...

Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra yoluna Süper Lig ve şampiyonlar ligi'nde devam eden Galatasaray'da, ilk yarının sona ermesiyle gözler transfere çevrildi.
Fatih Terim, Eboue'nin Afrika Kupası'na gidecek olmasından dolayı defansın sağına mutlaka bir oyuncu transfer edilmesini istiyor...
Ancak bunun yanında, savunmanın ortası için alınan Cris'in de istenilen performansı vermemesi Terim'i yeni arayışlara itti.
GÜNDEMDEKİ İSİM SERDAR AZİZ
Defansın ortasına alınmak istenen isimlerin başında Bursaspor'un genç oyuncusu Serdar Aziz yer alıyor...
Oyuncu için girişimlerine başlayan Galatasaray Yönetimi, transferi en kısa sürede bitirmek istiyor. Genç oyuncunun Bursaspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek.
Bu sezon Bursaspor forması ile 12 karşılaşmaya çıkan Serdar Aziz(tamamı ilk 11), 4 sarı kart gördü...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yuh Yani25 Aralık 2012 02:57

    PES DOĞRUSU.FATİH TERİM KOMPLEKSİNİZİ NE ZAMAN YENECEKSİNİZ.CEVABI BEN VEREYİM ASLA.NEDENMİ?SİZİN CAMİANIZDAN ASLA FATİH TERİM GİBİ BİR DEĞER ,BİR MARKA ÇIKMAZ.ÇIKSA ÇIKSA İSTİA EDİP EDİP DÖNENLER ÇIKAR.SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORM.

  • DASKIN24 Aralık 2012 20:49

    SEVGİLİ EDİTÖRÜM İLK KEZ SİZDEN BİR GS Lİ OLARAK BİR RİCADA BULUNUYORUM.ACABA SAYIN FATİH HOCAMIZIN DAHA GÜZEL BİR FOTOĞRAFINI HABERLERİNİZDE KULLANABİLİRMİSİNİZ?BAZEN SİZİN FB Lİ OLDUĞUNUZ İÇİN HEP BU FOTOĞRAFI KULLANDIĞINIZI DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM.İYİ ÇALIŞMALAR.HAKEDEN KAZANSIN.

  • cann can24 Aralık 2012 19:23

    serdar aziz genc ve gelecek vaad eden iyi bir oyuncu yerli olmasida caba kaliteli oyunculara ihtiyacimiz varrr