E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim resmen imzayı attı---

Terim resmen imzayı attı

Terim resmen imzayı attı
19 Mayıs 2011 - 20:10 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü, teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirdi

Galatasaray'da beklenen gelişme gerçekleşti ve Fatih Terim'in gelecek sezon Sarı-kırmızılı takımı çalıştırması kesinlik kazandı. Daha önce başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst ile görüşen Fatih Terim, daha sonraki görüşmelerde ise bütün detaylarda anlaşma sağladı. Tecrübeli çalıştırıcı böylece Galatasaray'da üçüncü kez göreve başlayacak.Fatih Terim ile ilgili resmi açıklamanın, Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) bildirildikten sonra yapılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş rıza19 Mayıs 2011 22:05

    Galatasaray büyük hata etmiştir!. Fatih Terim bir Şenol güneş başarısını asla yakalayamaz maalesef!. Ben aslın da İstanbul takımlarının yerin dibine batmasını isterim hele de komplocu 3 büyük loca takımı!? Avrupa da ve dünya da ciddi bir başarıları yoktur hiçbirisinde son yıllarda özellikle! Takımların ağırlığı yabancı oyuncudan yanadır Türk olarak utanç duyuyoruz, tamam bir iki oyuncu hadi neyse.. Bakın Beşiktaş Fenerbahçe'ye ağırlık yabancılarda, başarı Alex te Q7 de hani yerliler nerde?. Temennim Bursa dan sonra bu sene de Trabzon'un şampiyon olması Aziz Yıldırım'ın da derhal askere alınması vatan borcunu ödemesi yönündedir!.

  • mehmet aytekin19 Mayıs 2011 20:41

    biten bir ilişki yeniden başlamaz!

  • zeki canpolat19 Mayıs 2011 20:18

    hayirli olur insallah.