E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim, Rıdvan Dilmen'e çattı---

Terim, Rıdvan Dilmen'e çattı

Terim, Rıdvan Dilmen'e çattı
06 Nisan 2013 - 23:15 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyundan atıldığı Mersin İdmanyurdu maçının ardından zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Fatih Terim'in geceye ve gündeme damga vuran çok konuşulacak açıklamalarından satırbaşları şöyle;
DÜRÜST: YAŞANANLARIN TAKİÇİSİ OLACAĞIZ
"G.Saray Kulübü ve bana ne yapılmak istendiğinin farkındayım. Tepki gösteriyoruz, atıldıktan sonra tepki gösteriyoruz. İnsanı sinirlendirmek delirtmek böyle oluyor. Dördüncü hakem kulübe komseri gibi... Bize karşı bir itibarsızlaştırma operasyonu yapılıyor, görüyoruz...
* Haksız olduğumuz zaman söylüyorum, haklıyken de söylüyoruz. Hiçbir şey yapmadan 3 maç ceza yedim ben. Şimdi de hiçbişey yapmadan atıldım. Atıldıktan sonra da her şeyi yaptım. Evet yaptım... Şimdi versinler cezam neyse... Geçen yııldan kalan iki maç cezam vardı. onlarıda eklesinler... Böylece kimseye borçlu kalmayalım...
*Zaten PFDK'dan Tahkim Kurulu'ndan beklentimiz yok. Süleyman Abay gibi hakemle varken... Bunlar dördüncü hakem değil kulübe bekçisi. Otur- kalk... Böyle şey yok. 4. hakemken yapamadıklarını burada yapamazsın. Hadi ben yaptım, peki Hasan ile Ümit ne yaptı? Hakemler ne için var oyuncuyu atmak için mi tutmak için mi? İngiltere'De ALex Ferguson ile hakem kafa kafaya geliyor. 30 saniye boyunca laf atıyorlar birbirlerine... SOnuç ne 12 bin sterlin para cezası... Herkes bilsin hakemler konusunda artık eskisinden daha hırslıyım.
*Rıdvan Dilmen'e de iki sözüm var. Bana ne yakışır ne yakışmaz bunu ben bilirim... Onun için dikkatli konuşsun. Ben yanlış ya da doğru yaptığım zaman söylerim. O da kendine yakışanı yapsın. Kazandık ya da kaybettik diye söylemiyorum... 40 yılımı verdim ben Türk futboluna... Neyin ne olduğunu bilecek kadar tecrübeliyim.
*Bir de bazı taşeronlara lafım var. Ellerinden geleni ardına koymasınlar. Ben 40 senemi futbola verdim. Siz kimi tehdit ediyorsunuz...
* Nerde olursam olayım. Ben buyum, hislerimi belli ederim. Bundan dolayı ceza yiyeceksem devam. Atıldıktan sonra her şeyi yaptım, yakışıp yakışmadığını da ben bilirim kimseyi ilgilendirmez. Adalet herkese lazım. Sadece bunun için değil. Benim gizli gündemim yok. Ne yaptım ki sokakta basın toplantısı yapmak zorunda bırakılıyorum. Disiplin Kurulu'ndan arkadaşlarla bazı gazeteci arkadaşlar konuşurlar şimdi gizlice. Siz kimsizniz yargıç mısınız?
* Prestij kaybettiren gizli bir gündem var. Ben hakeme kötü bir söylediysem her türlü cezaya razıyım. Beni attıktan sonra herşeyi söyledim birikimim dışarı çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fener yalakacısı08 Nisan 2013 18:03

    Zavallı biridir Rıdvan.En son Tanju'ya komplo kurmuştu.Böylelerini Tv ye çıkaran Ferit Şahenk'dedir en büyük kabahat.

  • 08 Nisan 2013 18:00

    Satılmış futbolcudur Rıdvan.Onun gibilerin hiç bir şeyine güvenilmez.Zerre kadar futbol yorumculuğu yapamayacak kişiyi Ferit Şahenk kanallarında 4 trilyon para vererek konuşturuyor.Bir dakika bile o kanallarda böylesini çıkarmam.

  • kerim08 Nisan 2013 10:50

    ayıp ettin fatih hoca..rıdvanı adam yerine koymuş oldun

  • ban ban07 Nisan 2013 11:48

    rıdvan gibi beyefendi yorumcu tanımam bu alemde

  • Orhan07 Nisan 2013 01:14

    Kendini dev sanan CÜCE...

  • dx07 Nisan 2013 01:02

    Ben daha önce de bu Rıdvan denene,GS hakkında terbiyesizce yorumlar yapıyor dediğim de bazıları katılmamıştı.Fatih Hocam bile artık bu saygısıza dayanamadı.Ancak anlamadığım NTV gibi kaliteli bir kanal buna nasıl sabrediyor,hayret

  • cem 07 Nisan 2013 00:48

    paralı asker rıdvan bundan sonra sıkıysa salla bakalım..

  • erol07 Nisan 2013 00:47

    fatih terim bu akşam futbolda milat yazdı. hakemler aldıkları emri yerine getiriyorlar.. geçmişte şikeden beslenenler şimdi ulu orta yapıyorlar..

  • ali07 Nisan 2013 00:44

    rıdvan denen zat hadini bilecek.

  • dartanyan07 Nisan 2013 00:10

    bu ne kibirdir..buldunmu gariban türk hakemi saldır dur..Real madrid maçındaki hakeme aynı tavırları takınabildimi yok tabi..gücü yetene misali..bağır çağır kır dök istediğini al bu ülke niye böyle..ne zaman bu deli dana tiplere dur diyebileceğiz..

  • futbolcu06 Nisan 2013 23:25

    sayin terim demekki 40 senedir hic bir sey bilmiyorsun senin gibi antirönerler türkiyenin yüz karasi sansa sen buralara geldin zaten bunu el alem biliyor iyi futboldan anlayan olsaydin italyadan kovulmazdin