E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim şaşkına döndü---

Terim şaşkına döndü

Terim şaşkına döndü
16 Nisan 2012 - 14:37 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş'ın kadrosunda Portekizli'yi göremeyince planlarını değiştirdi

Tüm hafta savunmayı Simao'lu Beşiktaş'a göre ayarlayan Fatih Terim, cumartesi günü Kartal'ın ilk 11'ini görünce taktiği değiştirdi.
Süper Final'in ilk maçı bir anda İstanbul'da etkisini gösteren yoğun yağmur nedeniyle ertelenirken Beşiktaş'ın 11'ini gören sarı-kırmızılı cephede Simao şaşkınlığı yaşandı. Özellikle teknik direktör Fatih Terim'in, Portekizli oyuncunun forma giyeceği şablona göre savunma kurgusu oluşturmasının ardından siyah-beyazlıların ilk 11'inde Simao'nun yer almamasıyla kısa bir şok yaşandı.
Karşılaşma öncesinde özellikle savunma oyuncuları Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi ve Hakan Balta ile özel olarak görüşen ve oyuncularına Simao'ya yönelik yapmalarını istediği özel savunmayı anlatan 'İmparator', maç öncesinde Beşiktaş'ın ilk 11'inde Portekizli oyuncuyu göremeyince dün de bir günlük arada buna göre oyuncularını hazırlama şansı yakaladı.
Son antrenmanda siyah-beyazlıların kadrosuna göre oyuncularına taktik veren Fatih Terim'in bu kritik maçta Simao Sabrosa'nın oynamamasından dolayı da memnun olduğu öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)