E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim son noktayı koydu---

Terim son noktayı koydu

Terim son noktayı koydu
22 Haziran 2011 - 07:42 borsagundem.com

Teknik Direktör Fatih Terim, Portekiz'den oyuncu almayacaklarını açıkladı

Portekiz gazetesi Abola'dan gelen telefona yanıt veren Galatasaray'ın hocası, Pablo Aimar, Saviola ve Helder Postiga'yı isteyip, istemedikleri sorusuna, "Hayır bunlar doğru değil. Bu oyuncuların hiçbirisi Galatasaray'a gelmeyecek.
Normalde de telefonları pek açmam ama bu spekülasyonların bir son bulmasını istedim" yanıtını verdi. Fatih Terim ayrıca 2000-01 sezonunda çalıştırdığı Fiorentina'da forma giyen Portekizli golcü Nuno Gomes'in çok özel bir oyuncu olduğunu da ifade ederek, "Çalıştırdığım en önemli oyunculardan birisiydi. Onunla çalışmaktan zevk alıyordum ve onun varlığı bana güven veriyordu" yorumunu yaptı.
FURKAN’DA İŞLEM TAMAM
Beko Basketbol Ligi'nde final oynayan Galatasaray, Pınar Karşıyaka ile 20 yaşındaki genç yıldız Furkan Aldemir için anlaştı. Sarı-kırmızılılar, Furkan'a karşılık Tofaş'tan geçen sezon alınan İlkan Karaman'ı kiralık verdi. Genç futbolcu Erhan Şentürk'ün de, Bank Asya 1. Lig'de yer alan Karşıyaka'ya kiralanacağı bildirildi. Cim-Bom'un, Karşıyaka'ya kiralık vereceği diğer iki futbolcunun kamp dönemi sonunda netleşeceği öğrenilirken, İzmir ekibine bonservis için ödenecek para ise açıklanmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal mızıkacı22 Haziran 2011 10:43

    fatih hoca UEFA yı jardellemi aldın. koy bir türk genç takım 1 2 sene sonra avrupayı sallayalım aydın arda bşiktaştan muhammed hatta mehmet battal yalnız yapacağın tek şey ayhana jübile... unutma

  • Ali Osman Tertuk22 Haziran 2011 07:53

    Iste Terim'i basarisiz kilacak tam da budur. Bitip tükenmez öfke... Gelmeyen topcuya tepki, Hocada, külliyen Portekizlileri silmek demektir Toptanci karakteri "Imparator"u bu kez de yari yolda birakacaktir. Olan da, tabii ki parasini alacak Terim'e degil, Gassaraya olacaktir...