E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim terapistliğe soyunacak---

Terim terapistliğe soyunacak

Terim terapistliğe soyunacak
12 Mart 2012 - 07:33 borsagundem.com

F.Bahçe maçı için takıma özel terapi uygulamayacak olan Terim’in tek isteği var

Takımın üstünde baskı oluşturmak istemeyen kurt hoca “Play-off’ta F.Bahçe ile deplasmanda bir kez daha karşılaşacağız. Bütün hafta verdiğiniz demeçlere dikkat edin. Statta taraftarı provoke edecek hareketlerden kaçının” uyarısında bulunacak.
G.BİRLİĞİ’Nİ 2-0 yenerek 30. haftayı kazasız kapatan G.Saray artık tamamen F.Bahçe maçına kilitlenmiş durumda. F.Bahçe’ye karşı geçen sezonki derbiye kadar son 10 maçta Kadıköy’de puan dahi alamayan sarı-kırmızılılar bu kez Şükrü Saracoğlu Stadı’nda şanssızlığını kırmakta kararlı. Ancak en son 22 Aralık 1999’da Kadıköy’den zaferle (2-1) dönen G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim bu kritik maç öncesi oyuncularının strese girmemesi için özel bir terapi uygulamayacak.
‘RAHAT OLSUN’
-KURT hoca G.Birliği maçının ardından yaptığı “Olayı sadece psikolojik olarak tahlil etmek doğru netice vermez. Teknik, taktik birlikte olmalı. Oyuncular her türlü şarttan etkilenebilirler. Onlar da F.Bahçe-G.Saray maçının ne demek olduğunu ilk maçta yaşadılar, karşılığını da orada yaşayacaklar. Umut edelim, böyle bir psikolojik baskı atında kalmamalarını sağlarız ve kalmazlar. Ben çok gittim geldim. Alışkınım. Bizim için sorun değil” açıklamasıyla Saracoğlu’na rahat bir kafa ile gitmeleri gerektiğinin önemine dikkat çekmişti. Terim’in önceliği derbi için kendi rahatlığını takıma empoze etmek. Karşılaşma öncesinde takımda gerginlik yaşanmasını istemeyen Fatih Terim’in bu nedenle oyuncularına Kadıköy için mental anlamda özel bir çalışması olmayacak.
-TECRÜBELİ çalıştırıcı normal sezon tamamlandıktan sonra ezeli rakipleriyle play-off’ta bir kez daha karşılaşacaklarına dikkat çekerek takıma “Sadece Şükrü Saracoğlu Stadı’nda F.Bahçeli taraftarları tahrik etmeyin. Bütün hafta boyunca da verdiğiniz demeçlere dikkat edin” uyarısında bulunacak.
Prim 25’er bin dolar
EN yakın takipçisi F.Bahçe’nin 9 puan önünde lider durumda bulunan G.Saray play-off’lar öncesi ezeli rakbiyle aradaki puan farkını iyice açmakta kararlı. Sarı-kırmızılı yönetim de bu kritik maç öncesi takımın motivasyonunu artırmak için kesenin ağzını açtı. G.Saraylı futbolcular cumartesi günü Şükrü Saracoğlu’ndan zaferle dönmeleri durumunda adam başı 25’er bin dolar primin sahibi olacaklar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)