E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim yeni sözleşme için ne dedi?---

Terim yeni sözleşme için ne dedi?

Terim yeni sözleşme için ne dedi?
31 Mart 2012 - 22:02 borsagundem.com

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Benim Galatasaray'la bağım, kağıt veya imzayla değildir. Gönül bağım var" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor'u 2-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Ligin bitimine kısa bir süre kala alınan bu 3 puanın büyük anlamı olduğunu ifade eden Terim, "Bu kritik dönemlerde alınan 3 puan büyük önem taşıyor. Açıkçası Orduspor da takım olarak defansı çok iyi yapıyor. 2-0'lık net bir galibiyet ve kalemizde pozisyon dahi görmemek artılarımız.
Son haftalara yaklaştığımızda 3 puanın anlamı fazla oluyor. Takımımı tebrik ediyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Zaman zaman durağan olsa da güzel bir maç oldu. Takımımdan memnunum" şeklinde konuştu.
Fatih Terim, Galatasaray'la sözleşme yenilemesiyle ilgili olarak da, "Buradan genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Hakkımdaki düşünceleri için... Bu arada başkanımıza da bana olan güveni nedeniyle teşekkür ediyorum. Başkanım dediği neyse, o doğrudur.
Benim Galatasaray'la olan bağım, kağıt veya imzayla değildir. Gönül bağım var. Sayın başkanımızla geçtiğimiz pazartesi günü görüştük. Hiçbir kontrat ya da şart koşmadan anlaşmaya vardık. Ben kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bir Galatasaraylı olarak, nasıl ve ne kadar isteniyorsa görev yapmak için hazırım" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)