E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim yine süper---

Terim yine süper

Terim yine süper
22 Ocak 2012 - 08:05 borsagundem.com

G.Saray kafilesi havaalanında Hagi ile karşılaştı..Eski dost, “Fatih Hoca yine süper. Tekrar o güzel günler ve başarıları yaşamanızı diliyorum” dedi

ESKİŞEHİR’e gitmeden önce dün Atatürk Havalimanı’na gelen Galatasaray kafilesi burada eski bir dostla karşılaştı. Sarı kırmızılılar efsane futbolcuları ve eski hocaları Hagi’yi görünce hasret giderdi. Futbol okulunun Antalya’daki kampına giden Hagi ile Galatasaray kafilesindeki yöneticiler Ali Dürüst ile Abdürrahim Albayrak bir süre sohbet etti. Albayrak, Hagi’ye, “Oynayacak gibi duruyorsun. Kendine iyi bakıyorsun” diye takıldı.
Kadro çok iyi
Ali Dürüst de “Hocam takım çok iyi gidiyor. Seninle birlikte yaşadığımız o başarılı yılları tekrar yaşıyoruz. Kapımızın sana her zaman açık olduğunu unutma. Dilediğin zaman arayabilir ve gelebilirsin” dedi.
Bu sözler karşısında bir hayli duygulanan Hagi de “Fatih Hoca yine süper. Kadro da çok iyi. İnşallah tekrar o güzel günler ve başarıları yaşamanızı diliyorum” dedikten sonra Rumen yıldız soluğu Fatih Terim’in yanında aldı. İkili birbirlerine sarıldıktan sonra bir süre sohbet etti. Hagi, hocasının elini sıkıp başarılar dileyip yanlarından ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)