E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim yuvasına döndü---

Terim yuvasına döndü

Terim yuvasına döndü
17 Mayıs 2011 - 09:17 borsagundem.com

Galatasaray'ın yeni başkanının ilk icraatı Terim'le görüşmek oldu. Üçlü zirvede yer alan Ali Dürüst, "Çok olumlu geçti. İmza yok ama % 51 diyebiliriz" dedi

Cumartesi günü rekor oyla Galatasaray kulübü başkanlığına seçilen Ünal Aysal ilk icraat olarak Fatih Terim ile masaya oturdu. Aysal, yönetim kurulunda yer alan Ali Dürüst ile birlikte dün İstinye'de Fatih Terim ile bir araya geldi ve teknik direktörlük görevi için ilk teklifi Terim'e sundu. Terim ile ortak paydalarının Galatasaray olduğunu ifade eden Dürüst, "Kendisi 6 ay önce ailevi durumu nedeniyle Türkiye'de çalışmayacağını açıklamıştı. Ancak bizim görüşmemiz olumlu geçti. Bununla beraber henüz biten bir şey de yok'' dedi. Dürüst "Anlaşma yok diyorsunuz ama prensip olarak bir bir sorun var mı?" sorusuna "Söylediğim gibi imza yok. Ama bu iş % 51 olur diyebilirim" yanıtını verdi.
KONU GALATASARAY İSE...
Aysal ve Dürüst'ün, Fatih Terim ile her konuda anlaştığı, ancak yönetim mazbatasını almadığı için resmi açıklamanın yapılmadığı öğrenildi. Anlaşmayı açıklamak ise Merve Terim Çetin'e nasip oldu. Fatih Terim'in kızı, eşi Ahmet Baran Çetin ile ortak kullandığı Twitter hesabına "F.T için konu Galatasaray ise..." diye yazıp "Gerisi teferruattır" mesajını verdi.
AYSAL MAZBATA İÇİN ACELE ETTİ
İmparator, imzayı attığında Galatasaray'da "Üçüncü Terim dönemi" başlamış olacak. Terim ilk göreve geldiği 1995-96 sezonunda şampiyonluğu yakalamış, son ikisi Türkiye Kupası ile birlikte üst üste 4 şampiyonluğu UEFA Kupası ile taçlandırmıştı. İmparator, ikinci kez göreve geldiği 2002-2003 sezonunda ikincilikle yetinmiş, ertesi sezon da 20 Mart 2004'te görevden ayrılmıştı. Öte yandan Ünal Aysal yönetimi çalışmalarını hızlandırmak için mazbata törenini erkene çekti. Önümüzdeki pazartesi yapılması planlanan tören, Aysal'ın isteğiyle yarına alındı. Mazbatalar 17.30'da Mecidiyeköy'deki kulüp binasında verilecek. Adnan Polat'ın da bunu olumlu karşıladığı, Aysal'ın imza yetkisiyle çalışmalara süratle start vereceği öğrenildi.
YAŞAR YALÇIN/SABAH

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)