E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'den Aysal'a mesaj!---

Terim'den Aysal'a mesaj!

Terim'den Aysal'a mesaj!
13 Ağustos 2012 - 01:20 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Kupa zaferinin ardından Başkan Ünal Aysal'a mesaj yolladı!

Fatih Terim galibiyetten sonra "Başkanımız Ünal Aysal, Erzurum'a gelmedi. Ama kendisini sevindirdiğimiz için mutlu olduk" dedi. Kırmızı kart gören Engin Baytar hakkında da konuşan Terim şunları söyledi:
"BİZDE CEZA HİÇ GECİKMEZ"
"Rakibimizi de tebrik ediyorum. Onlara geçmiş olsun! Ama burada bir takım kazanacaktı. Erzurum'a çok teşekkür ediyoruz. Güzel ve heyecanlı bir maç oldu. Sezon başında böyle bir heyecanı kimse beklemiyordu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Oyun ciddiyetinden kopmadılar. Engin'in hatası ve gayrı ciddiliğine rağmen oyunu ciddiye aldılar. Sezonu kupayla başlamak anlamlı. Sayın Başkan Ünal Aysal'ı sevindirdiğimiz için mutluyuz. Başarıyı sürdürmek önemli ve anlamlı. Yeni sezonda tam takımlara başarılar dilerim. Umut Bulut doğru bir isim. Yürekli, istiyor ve de güçlü bir oyuncu. Engin hakkında hemen maçtan sonra karar vermek yanlış olur. Yaptığı hareket doğru değil. Ama Engin sevapları daha fazla olan bir oyuncu. Fakat bu hareketinin doğru olmadığını söyleyebilirim. Ceza hiç gecikmez."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oyunun hakkı15 Ağustos 2012 13:17

    abi o demişsin bu demişsin iyi hoş ama bir 'fener olarak biz iyi oynadık, maçı hak etmiştik' diyememişsin, nedendir acaba? ayrıca uyduruk goller demişsin ya uyduruk gollerden bahsedeceksek, 2000'den beri fener'in gs maçlarında attığı gollerin büyük bir kısmı o kategoriye girer. 2000'de Johnson'a çarpıp giren frikik, 2007'de r.carlos'un vurdugu frikigin barajda birinin kalçasına çarpıp 6pasta deivid'in önüne düştüğü gol, en son alex'in pazar günü attığı hemen aklıma gelenler.. gir youtube'a bul daha nicelerini...

  • HİKMET ÇATAKLI13 Ağustos 2012 02:05

    ne zaman fener havuzdan çıkmak lafını etse aynı senaryo gündeme gelir ve fenere haksız penaltılardan başlar uyduruk goller attırılır ve bu lafı edersen lig kupa sana bişey çıkmaz denir 1996 -2000yılları arası arası maçları bilecek kadar yaşı olanlar anlar ne demek istediğimi bakın kuyt sırtınA VURULARAK İNDİRİLİR DEVAM FENERİN İKİNCİ GOLUNDE PENALTISI NET AMA VERİLMEZ GSARAY GOL ATSIN DİYE HAKEMİN GÜCÜ YETMEZ YAN HAKEM YETİŞİR BÖYLE UYDURUK PENALTI VERİLİR SANDERSLİ GAZSARAY ZAMANINDA DA GSARAYLI OYUNCULARIN BİLE ANLAMADIĞI PENALTI ÇALDILAR BU ÜLKEDE KIÇI OLAN HERKES GÜLMÜŞTÜ FUTBOLUN AĞLANACAK HALİNE