E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'den Baytar sürprizi---

Terim'den Baytar sürprizi

Terim'den Baytar sürprizi
22 Ekim 2012 - 07:05 borsagundem.com

Sakatlığı tekrar eden Hamit yüzde 90 ihtimalle yarınki mücadelede forma giyemeyecek

Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik Cluj maçı öncesi, Galatasaray’da oyuncu değişikliği... Son haftalarda gerek kendi kulübünde, gerekse A Milli Takımı’nda bitkin bir görüntü çizen Hamit Altıntop’un belinde ciddi problemler olduğu tespit edildi. Tecrübeli futbolcu, yüzde 90 ihtimalle yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Teknik direktör Fatih Terim, uzun süredir sıkıntı yaşadığı kanatlara doping etkisi yaratacak bir formül peşinde. Deneyimli hocanın, Hamit’in yerine cezası nedeniyle haftalardır sahalardan uzak kalan Engin Baytar’ı hazırladığı öğrenildi. Hakem Cüneyt Çakır’ı formasından tutup sarsınca 11 maç men cezası alan Engin, buna karşın takımla birlikte deplasmanlara gidiyor ve her karşılaşmaya oynayacakmış gibi hazırlanıyordu.
Selçuk dönüyor, Semih zor
Bir değişiklik de savunma hattında yaşanacak. Gençlerbirliği deplasmanında sakatlanan bir başka isim Semih Kaya’nın yerine, göbekte Dany ile Cris’in görev alması bekleniyor. Başkent’te 18 kişilik kadroya alınmayıp dinlendirilen Selçuk İnan da sahadaki yerini alacak. Hücum hattı ise Elmander ve Umut’a emanet.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)