E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'den maç yorumu---

Terim'den maç yorumu

Terim'den maç yorumu
07 Aralık 2011 - 22:18 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direkötür Fatih Terim, Fenerbahçe karşısında aldıkları 3-1'lik derbi galibiyetini değerlendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'yi mağlup ettikleri derbinin ardından açıklamalarda bulundu.
Terim yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Tarihin en centilmen maçı oldu. Bu çok önemli. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yüz yılı aşkın dostluğu burada devam etti. Taraftarlarımızı tebrik ederim. Fenerbhaçe takımı da çok centilmendi. Bugün biz kazandık ve lider olduk.
Play-off hedeflenen bir ortamda bir galibiyet ve öne geçme güzel bir şey tabii ki. Bunu çok fazla abartmamak gerekir. Futbolcularımı kutluyorum. Muhteşem bir oyun oynadılar. Özellikle Şansal'a Markus'a ve Mustafa'ya üzüldüm. Keşke burada olsalardı. İki takım için de yeri gelir yeneriz, yeri gelir yeniliriz. Fenerbahçe'yi buradan sevgiyle yolcu ettik.
Kazanmak ezeli akip karşısında her zaman güzeldir. Bir övgüde taraftarlarımıza. Muhteşem bir resital hazırlamışlar. Yılladır 'derbi bayram havasındadır' sözünü bugün birkez daha doğruladılar. Hakemleri de kutluyorum. Galatasaray yeni bir takım. Daha çok eksiğimiz var. Umarım bu eksiklerimizi gidereceğiz. Bizim de ileriye dönük projelerimiz var.
Bu yolda bazı hatalar da yapıyoruz. Ancak takımın morali, isteği alınan galibiyetin en önemli göstergesi. Ben Galatasaraylılara her Galatasaraylı'nın gurur duyacağı bir takım yapma sözü verdim. Bugün o Galatasaray'dan bir pasaj izlediler" dedi.
Emre Çolak'ın 11'de başlamasıyla ilgili sorulan soruya Terim, "Açıkçası böyle bir kaç genç daha bulmamız gerekiyor. UEFA'yı aldığımız zaman 7-8 genç vardı. Bugün ona şans verdim. Herkes korkmuştur bu derbiyi kaldıracak mı diye. Emre de kaldırır, Semih de. Bu şansı onlara vereceğim. Bu alt yapıdaki tüm Galatasaraylılar için örnek. Ayrıca Emre'yi alkışlatmak için de oyundan çıkarttım" şeklinde cevap verdi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile maçtan önze uzun süre sohbet etmeleri hakkında ise Fatih Terim "Fenerbahçe soyunma odasına bir eksikleri var mı diye gitti. Aykut benim hem futbolcum hem de meslektaşım. Orada biraz Türk futbolu hakkında konuştuk. Çocukları gördük, çalışanlara bir merhaba dedik. Bizler kazanırız, kaybederiz ama biz dostuz. Tüm Fenerbahçe kafilesine buradan tebrikleri mi sunuyorum. Bize de onlara da başarılar diliyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)