E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'den ManU mesajı---

Terim'den ManU mesajı

Terim'den ManU mesajı
13 Eylül 2012 - 07:06 borsagundem.com

İmparator dünkü idmanda toplantı yaptı

BU yıl uzun bir aradan sonra ilk kez Avrupa futbolunun zirvesi olan Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek G.Saray’da tekknik direktör Fatih Terim, dünkü idmanda futbolcularını uyardı. 1996-2000 yıllarında Avrupa’da ve ligde fırtına gibi esen sarı-kırmızılıların başında takımını başarıdan başarıya koşturarak ‘İmparator’ lakabını alan kurt hoca, toplantıda Devler Ligi’ndeki Manchester United maçından önceki Antalya maçında oyuncularının rehavete kapılmamasını istedi.
TECRÜBELERİNİ öğrencileriyle paylaşan Terim, “Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmanın heyecanını yaşadığınızı tahmin edebiliyorum, Fakat önce, hafta sonu ligde Antalyaspor karşısına çıkacağız. Akıllarınız Manchester maçında olabilir ve hepiniz bu maçta oynamak istiyor olabilirsiniz. Fakat Manchester maçında forma isteyen, kendini Antalya karşısında kanıtlamalı” dedi.
KIRMIZI Şeytanlar’dan gelen sakatlık haberlerinin kendilerini rahatlatmaması gerektiğini de vurgulayan Fatih Hoca, “Kagawa, van Persie, Wayne Rooney çok önemli oyuncular ama Manchester United üç kişiden ibaret bir takım değil” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)