E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'den Melo'ya uyarı---

Terim'den Melo'ya uyarı

Terim'den Melo'ya uyarı
21 Ekim 2012 - 15:47 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Felipe Melo'yu bu sözlerle uyardı

Galatasaray'da bu sezon kötü oynadığını kabul eden, hatta milli maç arasında tek başına çalışarak kondisyon açığını kapatmaya çalışan Felipe Melo, Gençlerbirliği maçında da kendisinden bekleneni veremedi.
Özellikle topla yapılan çıkışlarda yaptığı basit hatalarla Galatasaray'ı kilitleyen oyuncu oldu. Fatih Terim'in, geçen sezonki şampiyonlukta büyük payı bulunan Brezilyalı futbolcu ile hafta içinde bir görüşme yağtığı öğrenildi.
Fatih Terim'in bu görüşmede Melo'ya, "Ben ve taraftar senin bizimle olmanı çok istedik. Ama kimse bu Melo'yu istemiyor. Juventus'tan bonservisinin alınmasını ben istedim. Yine de istiyoruz. Ama Ocak ayından sonra, gelecek sezon için yapılacak çalışmalara başlanacak. Şu an için gelecek yıl planlarım içinde bu halinle olmadığını söyleyebilirim. Ya kendine gelirsin, Nisan ayına kadar olan hakkımızı kullanmamız için bize yeteneklerini gösterirsin, ya da seninle kucaklaşır ayrılırız" dediği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)