E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'den Necati itirafı---

Terim'den Necati itirafı

Terim'den Necati itirafı
18 Şubat 2012 - 11:03 borsagundem.com

Terim maçtan sonra konuştu

Terim maçtan sonra şöyle konuştu: 'Haftayı 3 puanla kapatmak değil haftaya 3 puanla başlamak önemli. Necati'yi 15. dakikada çıkartacaktım ama santrfor kalmayınca kaldı. O da ikinci yarıya iyi başladı. Futbol böyle birşey. 1-1'den sonra oyun sıkıntıya girdi ama Allah'tan iyi iş becerdiler. Mersin evinde iyi bir takım.
MENTAL olarak 'nasılsa yeneriz' düşüncesi hakim oldu. Bu hoş değil ama genel olarak oyunun hakimiyeti, pas yüzdesi, baskı bizim lehimizeydi. Durmaksızın maç oynadık. İki gün izin verdim takıma...
BURAYA gelirken hiç sakatımız yoktu. Melo, Riera ve hatta Yekta bile hazır. Ben Elmander ve Engin'in de maça yetişeceğine inanıyorum.
Sercan çok koşacak
TERİM Sercan'a sitem etti: 'G.Saray'ın atak oyuncusuysan ve 22 yaşındaysan sahada basmadık yer bırakmayacaksın.' Fatih Hoca, Aydın'ı kazanmak için taraftardan destek istedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaan KILIÇ18 Şubat 2012 12:25

    sercan ve aydın bjk maçında ilk 11 başlamayacaksada,60ncı dakikadan sonra KESİN oyuna alınmalı kendilerine güvenildiği gösterilmeli.

  • ender18 Şubat 2012 11:32

    İyiki bu resmi buldunuz,yapıştırıp durun bakalım.Ayıpdır ya.İnsana biraz saygınız olsun.