E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'den net yanıt---

Terim'den net yanıt

Terim'den net yanıt
24 Eylül 2012 - 07:18 borsagundem.com

Fatih Terim, Premier Lig takımlarının futbolcularını istediği yolundaki söylentilere yanıt verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Manchester United mağlubiyetinin ardından Akhisar karşısında alınan galibiyetin değerli olduğunu söyledi, futbolcularına oyun disiplininden kopmadıkları için teşekkür etti.
Daha sonra takımla ilgili soruları yanıtlayan Terim, şunları söyledi:
*(Riera’nın geleceğiyle ilgili) Geleceğini Allah bilir! Bugün hatasız oynadı. Epeydir oynamamasının fiziki eksikliği var.
* (Değişik forvetlerle oynamasıyla ilgili) Herkes rotasyon diyor ama ben görev değişikliği diyorum. Bugün Burak-Sercan oldu, ama yarın Elmander ile Umut’u oynatabiliriz. Felsefede değişiklik yok. Sadece isimler değişir, roller değişmez.
* Adil bir terazi ile tartarak, daha doğrusu maçına göre düşünerek o şansı verebiliriz.
*Burak atabilirdi, Sercan’a verdi, Hamit atabilirdi, Burak’a verdi. Bunlar hoş şeyler... Sevgi ortamı gelişmişse her şeyi yapabilirsiniz. Böyle takım oluyorsunuz.
* (Selçuk, Muslera ve Semih ile ilgili transfer söylentilerine) İstenmek çok güzel bir şeydir. Eğer oyuncularımızı da istiyorlarsa bundan büyük mutluluk duyarız. Ama henüz bize müracaat eden yok. İstiyorlarsa buyursunlar, bayılırız. Her futbolcumuz için geçerli bu... Premier Lig’de kim varsa buyursun!
* Muslera’nın menajeri mevcut parasını katlamak için buraya geliyormuş diye bir haber var. 5 senelik bir mukavele var ortada. Burası ciddi bir kulüp. Lütfen nereden çıkıyorsa, bunlara alet olmamakta yarar var.
* Şu ana kadar Beşiktaş’a kaybettiğimiz 2 puan var. Açıkçası ligin ben daha başlamadığını çok erken ve yeni olduğunu düşünüyorum. Bu köprülerin altından daha çok sular akacak. O yüzden biz alabildiğimiz kadar puan kazanabildiğimiz kadar maç dağarcığımıza koyup biriktirmek zorundayız. Trafiğimiz çok sıkışacak. Zaman zaman belki bu kredileri orada kullanmak için bunlar şart.
* Manchester maçının hakemini sonradan seyrettim ama hakikaten skandal bir hakem. 6.3 almış. Verenin notu bolmuş! Biz üç gündür kare kare izliyoruz. bu 5. hakemler niye var onu merak ediyorum. Onun için herkes bizim hakemlere konuşurken bir daha dikkatli davranmalı. Ben de dahil. Bunu gördükten sonra hiç kimse ağzını açmamalı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)