E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'den zafer konuşması---

Terim'den zafer konuşması

Terim'den zafer konuşması
21 Kasım 2012 - 07:14 borsagundem.com

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Manchester United zaferinin ardından konuştu

Terim maç sonu yaptığı açıklamada, "Bizim için en iyi senaryo buydu. Kazanmamız ve Cluj'un kazanması. Ümit ediyorum ki gruptan çıkarız. Gerek özveri gerek mücadele açısından iyiydik. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum, alınlarından öpüyorum. Seyirciyi de tebrik ediyorum, müthiş bir ortam hazırladılar. Güzel, centilmence bir maç oldu. Allah'a şükür buradan kazanarak ayrıldık. Televizyonları başından bizlere sevgilerini gönderen tüm Galatasaraylılara ve maçtan önce arayan Başbakan'a teşekkürlerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.
Terim, gruptaki son Braga maçıyla ilgili ise "İnşallah Braga'da kazanacağız. Braga bizi yenmek için oynayacak. Rahat oynayacaklar. Biz orada da kazanma adına mücadele edeceğiz. Bir kulağımız da Manchester'da olacak. " ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alsancak21 Kasım 2012 11:27

    bak işine fatih terim ... nezaman uluslar arsaı musabakalara as oyuncularını dınlenmeye alıp yedek oyuncularnla çıkyorsun .. o zaman cık konuş.. sadece şekil .... guruptan cıkmak için birilerinden medet umulmaz ...