E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'e PFDK şoku!---

Terim'e PFDK şoku!

Terim'e PFDK şoku!
03 Mayıs 2012 - 20:33 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor ile Türk Telekom Arena'da berabere kalan ve büyük bir şok yaşayan Galatasaray'a bir kötü haber daha geldi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Final'de Trabzonspor ile berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Sarı-kırmızılı takımının tecrübeli teknik Direktörü Fatih Terim'in PFDK'ya sevk edilmesinin ardından, 6 Mayıs Pazar gününe kadar yeni bir karar alınmadığı taktirde, Beşiktaş maçında Terim kulübede olmayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FANATİKLER.03 Mayıs 2012 23:23

    Bir fener bahçeli olarak hakeden kazansın eğer şamiyon olupta EDİRNEYİ geçemiyorsak o şampiyonluk haram olsun.şimdi burada kulüp başkanlarının ved teknik direktörlerin ağızlarından çıkacak laflara çok dikkat etmelerilazım ,zaten ülkede milletimiz istim üzerinde oturuyor bari siz işverenler diyelim ağzınızı bozarak konuşmayın.bu şike davası 10sene önce zamanında yapılsaydı şimdi bu konuları konuşuyor olmazdık,herkes zamanında yaptığını yaptı enson FB,çemizin üzerine kaldı,bunu kimse kabullenemez.genede yazıyorum şampiyonluğu hakeden kazansın.sayın terim diyorki biz 9,puan ligi önde bitirdik ,peki adama sormazlarmı FB,çeden giden futbolculara birbakın onlar otakımıniçinde olsaydı fetih efendi sen 9 puan önde olurmuydun ,FB,çeye pislik atanlar aynı zamandada GS,yın başına böyle çorap örselerdi ozaman ne derdiniz.işte onu merak ediyorum.

  • Metin03 Mayıs 2012 21:03

    Super rezillikten bir super rezillik daha buyur burdan ye.

  • edip öztürk03 Mayıs 2012 20:55

    tamam uğraşmayalım ozaman da . neler söyleniyor . anlaşıldı katılıyorum size . FB ve GS siz lig olmaz tabiki . rekabet bu işin özü ....

  • ALİ ZORBEY03 Mayıs 2012 20:43

    BU KADAR UĞRAŞMAYA GEREK YOK BİZ GALATASARAY OLARAK ŞİMDİDEN KUPAYI HEDİYE EDELİM OLSUN BİTSİN YOKSA EZELİ REKABET VE DOSTLUK TAMAMEN BİTECEK,BENCE BU EZELİ REKABET BİR KUPADAN VE BİR ŞAMPİYONLUKTAN DAHA ÖNEMLİ