E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'i sıkıntı bastı---

Terim'i sıkıntı bastı

Terim'i sıkıntı bastı
16 Haziran 2011 - 08:49 borsagundem.com

G.Saray’da kaleci transferinin bir türlü çözülememesi, teknik direktör Fatih Terim’i sıkıntıya soktu

Aslan’da başta kaleci sorununun halledilememesi Fatih Terim’i zora soktu. Tecrübeli
hoca Brezilya’daki yardımcısı Taffarel’i arayarak, kaleye ‘alternatif’ bulmasını istedi.
HÂLÂ SOMUT BİR ADIM YOK
G.Saray’da kaleci transferinin bir türlü çözülememesi, teknik direktör Fatih Terim’i  sıkıntıya soktu. İtalyan Lazio’nun, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için ‘anlaşma sağlandı’ haberlerinin kulaktan kulağa yayılmasına karşın, resmi imzanın atılmaması ve her gün yeni bir pürüz çıkması üzerine hocanın morali bozuldu.
Yönetimin kaleci konusunda somut bir adım atamamasıyla durum değerlendirmesi yapan teknik adamın, yardımcı antrenörü Taffarel’i arayarak Brezilya’dan alternatif adaylara yönelmesini istediği öğrenildi.
İTALYA’DAN ‘BİTTİ’ İDDİASI
Yılan hikayesine dönen, Fernando Muslera transferi için İtalyan basını “Bitti” iddiasında
bulundu. La Gazzetta dello Sport, Cimbom ile Lazio’nun takas için kesin olarak anlaşmaya vardığını yazdı. Haberde, “Muslera-Cana takasında direnen taraflar, sonunda G.Saray’ın nakit ödeme yapacağını bildirmesiyle anlaştı. Lazio yönetimini, kendilerine önerilen Cana artı 3 milyon Euro’luk rakama ikna oldu. Kaleci Muslera ile Çizme kulübünün yönetimi, 3 milyon Euro’luk teklif karşısında, birkaç saat içerisinde son kararını verdi” denildi. Haberturk

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)