E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'i yıkan transfer---

Terim'i yıkan transfer

Terim'i yıkan transfer
08 Şubat 2012 - 10:59 borsagundem.com

Fatih Terim’in transferde tek istediği isim olan Shaqiri’nin B.Münih’e gideceği haberi hocayı üzdü

Teknik Direktör Fatih Terim, alınmasını çok istediği İsviçreli yıldız Xherdan Shagiri’nin Bayern Münih’le anlaşmasına çok üzüldü. Başkan Ünal Aysal’dan transferini istediği tek oyuncunun alınmamasına içerleyen ancak sezon sonu için umudunu koruyan Terim, önceki akşam İsviçre’den gelen haberle yıkıldı. Başkan Aysal’ın, Basel’in 15 milyon Euro bonservis bedeli istediğini söylediği Shaqiri’nin 12 milyon Euro’ya Alman kulübüne verileceği haberi, Florya’da büyük şaşkınlık yarattı.
DAHA DÜŞÜK RAKAMA VERDİLER
Aslan’ın 8 milyon Euro’su garanti, bonuslarla toplam 13 milyon Euro’yu bulan önerisini geri çeviren ama Münih’in 12 milyon Euro’luk peşin ödeme önerisine sıcak bakan İsviçre kulübü, böylece Shaqiri’yi G.Saray’ın önerdiği rakamın da altında satmış oldu. Bu durum ise Fatih Terim’in üzüntüsünü ikiye katladı. Tarftarların da alınmasını istediği Shaqiri’nin B.Münih’e transferi için “Kaçan balık büyük oldu” yorumu yapmalar dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)