E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'in 26 kişilik listesi---

Terim'in 26 kişilik listesi

Terim'in 26 kişilik listesi
19 Haziran 2012 - 07:25 borsagundem.com

Fatih Terim’in listesindeki 26 isimle temasa geçen G.Saray yönetimi kampa dek bütçeye en uygun ve en verimli olabilecek isimleri seçecek

UEFA’DAN aldığı Şampiyonlar Ligi vizesiyle derin bir ‘oh’ çeken G.Saray’da yeni haftanın ilk gününden itibaren hareketli saatler yaşanıyor. Şu ana dek sadece G.Antep’in stoperi Dany’le söz kesen, gö-rüştüklerini borsaya bildirdikleri Umut Bulut’u da beklemede tutan yönetim, sezonun sona ermesiyle ellerine ulaşan 26 kişilik listeden ‘Seç, beğen, al’ yapacak.. Bu oyuncuların bazılarıyla direkt olarak, bazılarının da menajerleri iletişime geçen sarı-kırmızılılar şimdi kesesine en uygun olanlarla işi resmiyete dökecek..
LİSTEDE adı geçen futbolculardan öncelik yerli yıldızlara verilirken, yabancılarda ise daha seçici hareket edilecek. Kontenjanı en mantıklı şekilde kullanmak isteyen İmparator Terim, sağ ve sol kanatlarda hakkını ithal yıldızlardan kullanmayı planlıyor. Baros’un durumuna göre bir hakkını da ileri uçta kullanabilecek olan tecrübeli hoca, sol bek için ise yerli oyuncu arayışında.
‘KAMPA KADAR BİTSİN’
BİRÇOK oyuncunun EURO 2012’de olmasından ötürü transferlerde genel anlamda bir gecikme yaşanırken Terim, yönetimden kampa kadar somut adımlar atılmasını istedi. Yurt dışı kampına tam kadro gitmek isteyen başarılı çalıştırıcı, uyum sürecini aşıp ilk haftalarda sıkıntı yaşamak istemiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)