E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'in başı Sabri'yle dertte!---

Terim'in başı Sabri'yle dertte!

Terim'in başı Sabri'yle dertte!
10 Ekim 2011 - 14:15 borsagundem.com

Sabri, H.Balta ve Servet’in kötü gidişatı teknik direktör Fatih Terim’i sıkıntıya soktu

G.SARAY’DA teknik direktör direktör Fatih Terim savunmada yapılan hatalardan dolayı sıkıntı yaşarken hedefinde ise 3 isim var. Bu sezon sadece 1 kez forma giyebilen Servet Çetin’in yanı sıra Terim, Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta’nın performanslarından da memnun değil. Terim’in milli takımın başındayken de sürekli görev verdiği Sabri’nin bu yılki performansı da hocasını kara kara düşündürüyor.
BU sezon 5 maçta görev alan Sabri, gol ve asist kaydedemezken futboluyla da beklentilerin uzağında kaldı. Terim’i memnun edemeyen bir diğer isim ise Hakan Balta. 4 maça çıkan Balta geçtiğimiz sezonlardaki gibi yine mumla aranırken gol ve asist hanesi boş kaldı.
ZORUNLU ROTASYON
TERİM’İN sezon başında takımın iskeletinin vazgeçilmez parçalarından biri olarak gördüğü isimlerden Servet Çetin ise sakatlığı yüzünden sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Deneyimli teknik adam, Servet’in durumu nedeniyle takım içinde zorunlu rotasyona giderken sadece 1 kez forma giyebilen milli oyuncu da Terim’in planlarını bozan isimlerden biri olarak göze çarparken oyuncuların, performanslarının milli takımda da yokuş aşağı gitmesi Terim’i sıkıntısını artırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cann can10 Ekim 2011 14:23

    diyecegim o ki bal yapmayan iki adam sabri ve hakan balta yazik yeni uyanmis sin hocam sasarim milli takimi secenlere servet sakat kadroda yok iken basarili maclar cikaran gäzan milli macta yok bu tezattir formsuzken sakatken cagrilan g.zan simdi oynuyor ama forma yok hatta oynamayan takim arkadasi ilk onbirde yuhhhhhh