E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'in kızı Fenerlileri kızdırdı---

Terim'in kızı Fenerlileri kızdırdı

Terim'in kızı Fenerlileri kızdırdı
06 Mart 2012 - 10:52 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in, Fenerbahçe ile ilgili attığı tweet olay yarattı

Tartışmaya sebep olan olay ise Buse Terim'in Twitter hesabından "Fener'i Ateş bastı" mesajı.
Sivasspor deplasmanında Necati Ateş'in attığı gollerin ardından iki hafta sonra oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçına yönelik olarak ezeli rakibe bu şekilde göndermede bulunan Terim'e, Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki yağdı.
Yaşananlar sonrasında bu olay twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Buse Terim de tepkiler karşısında bu tweetini sildi.
Sarı - lacivertli taraftarların Buse Terim'e verdiği sert tepkiyi de çok sayıda Fenerbahçeli taraftar da renktaşlarına tepki gösterdi. Galatasaraylı taraftarlar da attıkları tweetlerle Buse Terim'e destek oldular.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 07 Mart 2012 14:09

    sende baban gibi erken yol alma hepiniz fener bahçeyi ulaşmak için ailece çaba gösteriyorsunuz ama ulaşamazsınız sizin tarihinizde kaç kez fener bahçeyi kadıköyde yenmişliğiniz var ayrıca ogollerle kimin ateşi çıktıgı belli oluyor

  • müjgan06 Mart 2012 23:30

    küçük hanım ihşallah fenerbahçeli biriyle evlenirsin

  • Kenan Pars06 Mart 2012 11:08

    Twit atıyorsan, atış serbest demektir. sonuçlarına katlanacaksın.Feneri ateş bastı dersen, onlarda haklı olarak gel ateşimi söndür diyebilirler.