E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Terör alarmından sonra Ankara'da büyük operasyon---

Terör alarmından sonra Ankara'da büyük operasyon

 Terör alarmından sonra Ankara'da büyük operasyon
05 Mart 2018 - 09:47 borsagundem.com

ABD'nin Türkiye'deki Büyükelçiliği'ni bugün bir gün süreyle kapatma kararı almasının ardından Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı. 20 kişi hakkında gözaltı kararı var.

ABD Türkiye'deki Büyükelçiliği'ni bugün bir gün süreyle kapatma kararı aldı. Bu karar çerçevesinde vize başvurusu, pasaport yenileme ve noterlik hizmeti gibi rutin işlemler yapılamıyor.

Bu kararın alındığı gün Ankara polisi sürpriz bir operasyon başlattı. Savcılığın talimatı ile terör örgütü DEAŞ'a yönelik başlatılan operasyonda 20 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan konuya ilişkin yapılan bilgilendirme şöyle:

"Başsavcılığımızca terör örgütü DAEŞ ‘e yönelik yapılan operasyon kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş olup, şu an itibariyle Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesince 12 şüpheli gözaltına alınmıştır. Operasyonlar devam etmektedir."(Mesut Hasan BENLİ/hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yaba05 Mart 2018 11:50

    Irak ve suriyede isid komple bitti. Çünkü hepsi turkiyeye döndü

  • bu dünyadan biri05 Mart 2018 11:09

    Sorgusuz sualsiz binlerce Suriyeli, Iraklı ülkeye alındı. Radikal dinciler açıklama yaptılar. Yüzlerce uyuyan hücremiz var ülkenizde diye. Hep hesapsızlıklar yüzünden çektiklerimiz. Suriyedeki ayrımcıları Abd kışkırttı, Türkiyeye de görev verdi. Görev Suriye bölünecek ama nasıl bölünürse bölünsündü. Görev devam ediyor. Irakta da benzer şeyler yaşandı. Amaç Bu coğrafyada huzursuzluk yaratmak. Bu durum ister istemez bize de zarar veriyor ve verecektir. Sorun bu coğrafyada yaşayan insanlardan kaynaklıdır.