E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeslim olan PKK’lıdan çarpıcı itiraflar!---

Teslim olan PKK’lıdan çarpıcı itiraflar!

Teslim olan PKK’lıdan çarpıcı itiraflar!
28 Temmuz 2019 - 18:39 borsagundem.com

Van'ın Başkale ilçesinde ikna çalışmaları sonucu teslim olan PKK'lı terörist, teröristler arasında güven sorununun had safhaya ulaştığını, örgütteki tükenmişlik ve çaresizliğin dayanılmaz boyutlara geldiğini anlattı.

Valilikten yapılan açıklamada, Van İl Jandarma Komutanlığınca bölücü terör örgütü PKK mensuplarının ikna edilerek güvenlik güçlerine teslim olmalarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında bir teröristin Başkale kırsalından kaçarak teslim olduğu belirtildi.

Teröristin ilk ifadesinde, teröristler arasındaki güven sorununun had safhaya ulaştığını söylediği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Bölücü terör örgütü mensubu, halk desteğinin azaldığı ve bitme noktasına geldiği düşüncesinin tüm teröristlerde hakim olduğunu, ideolojik anlamda inançlarını büyük oranda yitirdiklerini, sözde Başkale Gücü grubundan 2 teröristin geçen hafta güvenlik güçlerine teslim olmasının kendisini cesaretlendirdiğini, örgütte moralsizlik, tükenmişlik, çaresizliğin dayanılmaz boyuta ulaştığını, bölücü terör örgütü mensuplarının kaçmak için uygun zaman ve zemini kolladıklarını, teslim olmak isteyen teröristlerin vakit geçirmeksizin en yakın güvenlik kuvvetine müracaat etmeleri ya da telefon etme imkanı bulurlarsa 140/155/156’yı aramalarının kendileri için faydalı olacağını ifade etmiştir. Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile bölücü terör örgütü mensubu gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat29 Temmuz 2019 02:58

    Bunların sonunun gelmesi için mateyalist eğitime son vermek gerekir. Darwinizm  dinleri ve yaratıcıyı inkar eder. Vicdanı basit bir duygusallık olarak görür.  Aslında tek bir ara geçiş formu olmamasına rağmen ispat edilmiş bir teori gibi kahrolası prof. bozuntuları tarafından anlatılır. Zavallılar da bu prof.  ya o zaman doğrudur demekte.    Bütün fosiller yaşayan ve yaşamayan canlılar Allah ın varlığını birliğini ispat eder.  Her canlının kendine özel olduğu  indirgenemez komplekslik  düşüncesi ile zaten  izah edilmiştir.  100 milyon yıl önce de  böcek aynı böcek ti. Kabuklu aynı kabuklu idi. Sadece nesli tükenen ya da devam eden canlılar vardır. 

  • Hayri29 Temmuz 2019 00:02

    Bu algı operasyonuna kimse kanmadı bugüne kadar

  • Çözüm basit28 Temmuz 2019 23:27

    Pkk ya destek veren onu öven kişilerin Mal varlığına el koy sınır dışı et ha birde bütün sınırlarını betonla çevir

  • fatih istanbul28 Temmuz 2019 23:27

    AMAN  DİKKAT  TESLİM OLACAĞIZ BAHNESİYLE GÜVENLİK GÜÇLERİNE TUZAK KURMASINLAR  KAÇANLAR KAÇSIN TESLİM OLSUN  KAÇMAYANLAR GEBERSİN

  • Reha28 Temmuz 2019 21:45

    Her sene aynı haber... Ama bi sonu gelmedi bu itlerin

  • HALİL TÜRK28 Temmuz 2019 20:47

    Eğer Türk Ordusu kandil ve sincar girip birde Fırat ın doğusuna hareket yapar ise işte o zaman Terörün beli kırılır.fakat içimizdeki ve TCMM deki bunların yandaşları ne olacak.patır patır kürdüstan laflarına cezalar verilmeyecekmi.

  • Trakyalı 28 Temmuz 2019 19:17

    Hikaye.. Teslim alma gebert gitsin