E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF Başkanı Adliye'de---

TFF Başkanı Adliye'de

TFF Başkanı Adliye'de
19 Ağustos 2011 - 17:18 borsagundem.com

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar İstabul Adliyesi'ne geldi

Şike soruşturması kapsamında 9 kişi daha Emniyet'e geldi. Bu 9 isim ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar İstanbul Adliyesi'ne geldi ve soruşturma hakkında bilgi aldıktan sonra adliyeden ayrıldı.Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Ömer Temelli ve Ali Yıldırım ile  Galatasaray eski sportif direktörü Adnan Sezgin, Trabzonspor futbolcusu Serkan Balcı, futbolcu temsilcisi Özkan Doğan, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, teknik direktör Hikmet Karaman, Bursasporlu Vederson ve futbolcu Metin Depe futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi.
Bu 9 isim ifadeleri alındıktan sonra Emniyet'ten ayrıldı.
AYDINLAR BERK'LE GÖRÜŞTÜ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesin'e gelerek futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'le görüştü. Aydınlar, yaklaşık 45 dakika süren görüşmeden sonra adliyeden ayrıldı.
Adliyeden çıkışı sırasında açıklama yapıp yapmayacağı sorulan Mehmet Ali Aydınlar, “Açıklama yapacak bir şey yok” karşılığını verdi. TFF Başkanı, adliyeye özel bir görüşme için geldiğini söyledi.
BALCI: GEREKEN CEVABI VERDİK
Serkan Balcı, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Balcı, "Bilgimi almak için çağırdılar. Basında çıkan şeylerle ilgili bilgimi aldılar. Maçtan önce aradılar. Tabii etkilenmek böyle yerlere gelmek onur kırıcı. Bu yerlerde çıkmak beni üzüyor. Ama yapacak birşey yok. Bizde gereken cevabı verdik" dedi.
SEZGİN: BU SEZONLA İLGİLİ SORULA SORULDU
Sezgin Emniyet'ten ayrılırken gazetecilerin konuyla ilgili sorularına, " Zaten soruşturma gizli. Gizlilik kararına saygı gösterilmesi lazım. Bu sezonla ilgili sorular soruldu. Ben gerekli şeyleri söyledim" diye yanıt verdi.
VEDERSON'A ALEX'LE BAĞLANTISI SORULDU
Wederson'un avukatı Özkan Sümer, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sümer, "Müvekkilimin şike soruşurmas kapsamında ifadesine başvuruldu" dedi. Avukat Sümer, Vederson'a 3-4 soru sorulduğunu belirterek "Alex ve Fenerbahçe'de çalışan Samet Güzel ile ilgili bağlantıları soruldu. Şike ve teşvik primi teklifi yapılıp yapılmadığı soruldu. Bizde yapılmadığını söyledik" diye yanıtladı.
Ayrıca Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine gelenlerden Temelli, Depe, Ali Yıldırım, Özkan Doğan ve 'ın ifadesinin alınmasının ardından emniyetten ayrıldığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)