E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF Başkanı kim olacak?---

TFF Başkanı kim olacak?

TFF Başkanı kim olacak?
07 Şubat 2012 - 21:55 borsagundem.com

Kulüpler Birliği toplantısından karar çıktı

Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklama yapan Hasan Akıncıoğlu, TFF başkanlığı için toplantıda herhangi bir ismin görüşülmediğini ancak yeni adayın daha önce görev almamış bir isim olması konusunda da uzlaştıklarını açıkladı.
Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu´nda yaşanan istifa depreminin ardından bugün bir araya geldi.
Kulüpler Birliği Vakfı´nın İstanbul´daki ofisinde saat 14.00´de başlayan toplantıda, Türk futbolunda son dönemde gelişen olaylar değerlendirildi.
Toplantının ardından mikrofonların karşısına geçen Kulüpler Birliği´nin başkan yardımcısı Hasan Akıncıoğlu, bu toplantıda yeni Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı´nın kim olacağı konusunda, belli isim üzerinde görüşme yapmadıklarını söyledi. Buna rağmen kulüplerin, yeni adayın daha önce görev yapmamış bir isim olması konusunda görüş birliğine vardığını sözlerine ekledi.
Spor Toto Süper Lig kulüplerin temsil edildiği Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı İstanbul´da yapıldı.
Vakfın, Astoria Alışveriş Merkezi´ndeki ofisinde başkan Yıldırım Demirören yönetiminde gerçekleştirilen ve 2.5 saat süren toplantısının ardından Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Hasan Akıncıoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
ntvmsnbc´nin haberine göre, Akıncıoğlu, Spor Toto Süper Lig yöneticilerinin katıldığı bugünkü toplantıda yeni adayın ismen kim olacağı ile ilgili görüş veya fikir alışverişinin olmadığını belirterek, ´´Sadece içerisinde bulunulan sürecin hassasiyetini konuştuk. Göreve gelecek olan arkadaşın tüm bu süreci yüreklilikle, aklıselim olarak yürütecek bir kişi olmasının gerekli olduğu vurgusunu yaptık. Yaptığımız vurgu tüm kamuoyunun arzu ettiği parametrelerdir. İsim üzerinde görüşmemiz olmadı´´ diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile UEFA Asbaşkanı Erzik arasında yapılan görüşmesinin hatırlatılması üzerine Hasan Akıncıoğlu, ´´Hükümetin her makamıyla her zaman diyaloğa açık bir vakıfız. O görüşme bizim değerlendirmemiz içinde değil. Bilgimiz dahilinde olmadı. Bu nedenle yorum yapmak durumunda değiliz´´ diye konuştu.
Eski başkanlar istenilmedi
Başkan yardımcısı Akıncıoğlu, basın mensuplarının TFF başkanlığı adaylığı için eski isimlerin gündeme gelip gelmediği yönündeki soruyu şu şekilde yanıtladı:
´´Bugün yaptığımız görüşmede başkanlar olarak toplantıda, geçmişte başkanlık görevinde bulunmuş kişilerin bundan sonraki süreçte TFF başkanlığını üstlenmemeleri konusunda fikir birliği oluştu. Bu kişiler daha önce bu görevde bulundular. Eksileri ve artılarıyla eleştirildiler. Hem daha fazla yıpranmamaları için, hem de içinde bulunduğumuz hassas süreç içinde yeni bir ismin bu görevi üstlenmesinin doğru olacağı fikri belirdi.´´
Hasan Akıncıoğlu, buna Mehmet Ali Aydınlar´ın dahil olup olmadığı yönündeki soruyu ise ´´Bütün isimler dahil´´ diye yanıt verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)