E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF de mercek altında---

TFF de mercek altında

TFF de mercek altında
07 Ağustos 2011 - 15:11 borsagundem.com

Müfettişler, Yıldırım’ın avukatının iddialarını yerinde bulursa, verilen şike dosyalarının da federasyondan alınması gündeme gelebilir

HAKİMLER ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savcı Mehmet Berk hakkındaki şikayetler üzerine başlattığı inceleme sırasında, dosyaların TFF’ye verilmesini “soruşturmanın gizliliğini ihlal” suçu açısından inceleyeceği öğrenildi.
DİLEKÇE VERİLDİ!
MÜFETTİŞLERİN, Aziz Yıldırım’ın gözaltı süresinin hastaneye sevklerle 8 gün sürmesi, lehe delillerin toplanmadığı ve savcıların futbolculara önyargılı davrandığı iddiaları dahil bütün işlemleri inceleyeceği belirtildi. İnceleme sonunda soruşturmaya geçilmesine karar verilirse, savcılığın soruşturma dosyalarını Türkiye Futbol Federasyonu’na vermesi de masaya yatırılacak.
YILDIRIM’IN avukatı Faik Işık’ın HSYK’ya verdiği 20 Temmuz 2011 tarihli şikayet dilekçesinde soruşturma dosyasının TFF’ye teslim edilmesi ve “kozmik oda”da saklanmasına ilişkin olarak “Bir soruşturmada, dosyadaki delilleri ve belgeleri görmesi gereken şüpheli ve müdafilerine gizlilik kararı verilen bir durumda, delillerin ilgililerden gizlenip, özel hukuk hükümlerine tabi olan TFF’ye verilmesi adalet sisteminde S.O.S (Sesi Olmasın Savunmanın) acil çağrısına dönüşmüştür” ifadeleri kullanılmıştı.
MÜFETTİŞLERİN, dosyaların federasyona verilmesini soruşturmanın gizliliğini ihlal olarak görmeleri halinde dosyaların federasyondan geri alınması gündeme gelebilecek. Vatan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)