E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'de kritik toplantı başladı---

TFF'de kritik toplantı başladı

TFF'de kritik toplantı başladı
11 Temmuz 2011 - 15:29 borsagundem.com

Türkiye'yi sarsan futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma birinci haftasını doldururken, gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, İstinye'deki merkezinde Recep Mamur'un başkanlığındaki Kulüpler Birliği ile biraraya geldi.
Toplantıda Süper Lig takımlarının başkanları ve temsilcileri yerini alırken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın cezaevinde olması nedeniyle, sarı-lacivertli kulüp adına Asbaşkanlar Ali Koç ve Nihat Özdemir toplantıya katıldı. Beşiktaş'tan Metin Keçeli, Galatasaray'dan Ali Dürüst de İstinye'ye gelenler arasında. Trabzonspor'dan ise Başkan Sadri Şener'in gözaltında olması nedeniyle iki yönetici bordo-mavili kulübü temsil etmek için masaya oturdu.
Kulüpler Birliği ile yapılan görüşmenin ardından da saat 16.00'da TFF Yönetim Kurulu kendi içinde toplantı yaparak, polisten gelen bilgi ve belgeleri değerlendirecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)