E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'de şok gelişme---

TFF'de şok gelişme

TFF'de şok gelişme
03 Ekim 2012 - 17:13 borsagundem.com

Görevden alınan üst düzey yetkili kim...

Sporx'in haberine göre Eskişehir'de toplanan TFF yönetimi ani bir kararla Finans ve Destekten sorumlu Genel Sekreter Vekili Ahmet Müfit Cengiz'in görevine son verdi. Bu şok gelişmeye Cengiz'in Gloria Golf Otel'den gelen faturaya ve bir firmaya verilmek istenen U20 organizasyonu işine usüle uygun olmadığı gerekçesiyle muhalefet edip imza atmamasının sebep olduğu iddia edildi.
Göreve geldikten sonra sürpriz görevden almalara ve atamalara imza atan TFF yönetimi buna bu sabah bir yenisini daha ekledi...
Daha önce genel sekreter Ebru Köksal ve ardından da genel sekreter vekili Ali Parlak'ın görevine son veren Yıldırım Demirören federasyonu önceki dönemden kalan son genel sekreter vekili Ahmet Müfit Cengiz'in de bu sabah itibariyle görevine son verdi.
TFF'de finans ve destekten sorumlu genel sekreter vekili olarak kritik bir görevde yer alan Cengiz'in iş akdine son verilmesi İstinye'de büyük şok etkisi yaşattı...
Bu sürpriz gelişmenin ardından konuyla ilgili ortaya ilginç iddialar atılırken, finanstan sorumlu olan Müfit Cengiz ile başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu arasında soğuk bir savaş yaşandığı ortaya çıktı. Cengiz'in bir ajansa verilmek istenen U20 Dünya Kupası organizasyon işine "Veriliş biçimi usule uygun değil" gerekçesiyle muhalefet edip imza atmadığı bu nedenle bazı yöneticilerle ters düştüğü iddia edildi.
Genel Sekreter Vekili Müfit Cengiz'in ani bir şekilde görevden alınmasıyla ilgili bir diğer iddia da nisan ayında sponsorluk anlaşması karşılığı bedelsiz olarak yapılmasına karar verilen Antalya'daki yönetim toplantısıyla ilgili bir süre önce Gloria Golf Otel'den o toplantıyla ilgili gelen 380 bin TL'lik faturaya "ödenemez" diyerek imza atmayıp muhalefet etmesinin sebep olduğu belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)