E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den Arda Güler açıklaması---

TFF'den Arda Güler açıklaması

TFF'den Arda Güler açıklaması
25 Haziran 2024 - 08:49 borsagundem.com

TFF Başkan Vekili Eröğüt, Montella-Arda Güler videosu hakkında yeni açıklama yaptı. İşte yaşananlarla ilgili gerçekler ve o değerlendirmeler...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Çekya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken, bir süredir sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci ile pazartesi günü bireysel antrenman yapan Arda Güler, takımla çalıştı. Ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde ağrısı olan Mert Günok tedavilerine devam edilmesi sebebiyle çalışmada yer almadı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın yönetimindeki antrenman, ilk olarak tüm grup halinde yapılan fitness salonunda yapılan mobilizasyon ve kuvvet çalışmaları ile başladı. Daha sonra sahaya gelen oyuncular, neşeli anlara sahne olan ısınma bölümünün ardından taktik çalışmalar yaptı.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, sosyal medyada gündem olan Vincenzo Montella-Arda Güler videosu hakkında açıklamalarda bulundu.

Son dakika haberi: TFF’den yeni Arda Güler açıklaması! Montella’ya sorduk, bize...

TFF YÖNETİCİSİ ERÖĞÜT'TEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Görüntü sonrası Montella ile görüştüklerini söyleyen Eröğüt, BeIN Sports'a yaptığı değerlendirmede, "Antrenman sonrasında bir yemek programımız vardı. O yemek esnasında sosyal medyada bir hareketlilik olduğunu fark ettik. İlk görüntüye baktığınız zaman yanlış anlayabilirsiniz yani ama esasına baktığınızda kesinlikle her şey kontrol altında. Montella ile konuştuk, "Hocam şöyle bir görüntü var." hoca ise bize, "Ben, Arda'yla konuştum, kağıt üzerinde de gösterdim." dedi." ifadelerini kullandı.

Arda Güler son antrenmanda yer almadı

 

Arda Güler tarihe geçti: Ronaldo'yu solladı

 

İngiliz devinden Arda Güler’e büyük teklif

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)