E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den Fenerbahçe açıklaması---

TFF'den Fenerbahçe açıklaması

TFF'den Fenerbahçe açıklaması
20 Kasım 2012 - 17:49 borsagundem.com

TFF'den Demirören'in "Ben olsaydım F.Bahçe Devler Ligi'ne katılırdı" söylemi ile ilgili açıklamada bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in "Ben olsaydım Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılırdı" şeklinde bir söyleminin olmadığı belirtildi.
Açıklamada, Yıldırım Demirören ile birkaç gün önce yapılmış sohbete dayandırılarak bir televizyon programında yayımlanan ve bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere düzeltme yapma ihtiyacı duyulduğu kaydedildi.
TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, şöyle denildi:
"Başkanımızın bu görüşmede, iddia edildiği üzere, 'Ben olsaydım Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne katılırdı' şeklinde bir söylemi olmadığı gibi, Sayın Demirören bu sohbette, Türk futboluna yön veren kulüp başkanları, yöneticiler, antrenörler ve spor yorumcularının futbol dışı konularla ilgili beyanatlarda bulunmamaları düşüncesini tekrarlamış ve bu sıfatı taşıyan kişilerin futbol dışı yorumlarının Türk futboluna zarar verdiğini vurgulamıştır. Sayın Demirören, herhangi bir kulüp başkanını ön plana çıkarmak ve eleştirmek yönünde bir çaba içerisinde olmamıştır." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)