E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den,Galatasaray'a soruşturma---

TFF'den,Galatasaray'a soruşturma

TFF'den,Galatasaray'a soruşturma
05 Aralık 2011 - 20:48 borsagundem.com

Futbol Federasyonu, Galatasaray hakkında soruşturma başlatmak için çalışalara başladı

G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın "Amrabat konusunda Kayserispor'a resmi teklifi yaptık" açıklamasının Kayserispor cephesi tarafından yalanlanmasıyla başlayan krize Türkiye Futbol Federasyonu bugün el koydu.
Amrabat ve menajerinin bir süredir G.Saraylılar tarafından ayartılmaya çalışıldığını açıklayan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın TFF'ye yaptığı şikayet üzerine futbol federasyonu soruşturma başlattı. TFF Genel Sekreterliği, bu sabah Kayserispor'a bir yazı yazarak Amrabat konusunda G.Saray'ın iddia edilen girişimleriyle ilgili bilgi, belge ve dökümanların kısa sürede kendilerine ulaştırılmasını talep etti.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da futbol federasyonunun Amrabat ile ilgili bu sabah kendilerine resmi yazı geldiğini doğrulayarak, "Bizim futbol federasyonumuza şikayetimiz olmuştu. Onlarda bu sabah bizden konuyla ilgili bilgi ve belge istediler. Şimdi onları hazırlıyoruz ve federasyona yollayacağız. Bu konuda soruşturma ve inceleme başlatılması iyi. Tabii sonuç önemli. Bunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)