E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY'den elektronik cihaz açıklaması---

THY'den elektronik cihaz açıklaması

THY'den elektronik cihaz açıklaması
21 Mart 2017 - 10:51 borsagundem.com

Türk Hava Yolları, kabin içinde elektronik eşya taşıma prosedürlerinde herhangi bir değişiklik olmaksızın uygulamaların devam ettiğini duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın imzasıyla aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 8 ülkedeki 10 havalimanından ABD'ye uçacak yolcuların uçaklara cep telefonundan büyük elektronik alet alımının yasaklandığı haberleriyle igili olarak, THY Basın Müşavirliği bu konuda hiçbir yasaklamanın gelmediğini açıkladı.
Açıklamada, "ABD uçuşlarında yolcuların boyutu cep telefonundan büyük elektronik cihazları kabin içine almalarının yasaklanması, konulu haberlerle ilgili olarak operasyonlarımıza yansıyan herhangi bir olumsuzluk veya farklı bir uygulama bulunmamakta. Kabin içinde elektronik eşya taşıma prosedürlerimiz herhangi bir değişiklik olmaksızın uygulanmaktadır" denildi.
Öte yandan THY'nin ABD uçuşlarının güvenlik kontrollerin yapan "Gözen Güvenlik" yetkilileri ise kendilerine bu konuda herhangi bir bilgi gelmediğini söylediler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zafer21 Mart 2017 22:58

    thyo yöneticilerin hepsi kalitesiz yöneticiler sadece ceplerini düşünen kişiler hisseyi o kadar kalitesiz yaptılar ki endeks biraz eksi görse hisse %3 düşüyor.

  • Stratejist21 Mart 2017 11:57

    THY'den beklenen oysa suydu: Kendilerine tebliğ edilmeden, proaktif olarak, "siz ıstanbulu dahil ederek THY'yi hedef aliyorsunuz" demesi lazım idi Vashington'a.