E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTHY'YE ABD'DEN ORTAKLIK TEKLİFİ---

THY'YE ABD'DEN ORTAKLIK TEKLİFİ

THY'YE ABD'DEN ORTAKLIK TEKLİFİ
17 Mayıs 2010 - 10:13 borsagundem.com

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, ABD merkezli bir fonun yöneticisinin kendisini ziyaret ederek ortaklık teklif ettiğini açıkladı

Radikal gazetesinde yer alan habere göre THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, ABD merkezli bir fonun yöneticisinin kendisini ziyaret ederek ortaklık teklif ettiğini ve kriz ortamında bile THY büyümeyi başardı. Sermayeyi biz koyalım. Yeni havayolu şirketi alıp, ortak olalım. Şirketi siz yönetin. Şirket büyüyüp, değeri artınca biz satar çıkarız önerisiyle geldiğini belirtti. Topçu, bu teklifi düşündüklerini ve öneriye sıcak baktıklarını ifade etti. Öte yandan cnbce'de yer alan habere göre THY, Polonya merkezli havayolu şirketi LOT'u satın alma niyetinde. Meksa Araştırma Notu: Her iki açıklamada resmen İMKB'ye bildirilmemiş olsa da THY açısından büyüme potansiyeline işaret eden gelişmeler olduğunu düşünüyoruz. Haberler THYAO açısından olumlu potansiyel yaratabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)