E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivTofaş'a 'Yılın Hafif Ticari Araç' ödülü---

Tofaş'a 'Yılın Hafif Ticari Araç' ödülü

Tofaş'a 'Yılın Hafif Ticari Araç' ödülü
18 Mayıs 2012 - 14:47 borsagundem.com

Fiat Fiorino, İngiltere'de ''Van Fleet World'' ödülleri jürisi tarafından ''Yılın En İyi Hafif Ticari Aracı'' seçildi.

TOFAŞ'ın Bursa'daki fabrikasında geliştirilerek üretilen Fiat Fiorino, İngiltere'de ''Van Fleet World'' ödülleri jürisi tarafından ''Yılın En İyi Hafif Ticari Aracı'' seçildi.
TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, fikri mülkiyet haklarının tamamı TOFAŞ'a ait olan ve 390 milyon avroluk yatırımla Türk mühendis ve işçilerinin imzasıyla hayata geçirilen Minicargo projesinin Fiat markalı yüzünü temsil eden Fiorino'ya İngiltere'den yeni bir ödül geldi.
Fleet Van World isimli İngiltere'nin önde gelen ticari araç odaklı derginin uzman editörleriyle filo kiralama firmalarının ve müşterilerinin yaptığı ortak değerlendirmeler sonucunda Fiat Fiorino, ''Van Fleet World Ödülleri 2012'' kapsamında ''Yılın En İyi Hafif Ticari Aracı'' seçildi.
Londra'da Kraliyet Otomobil Kulübü'nde düzenlenen ödül töreninde Türkiye'de Tofaş tarafından üretilen Fiat Fiorino'nun kompakt boyutlarına karşın sunduğu geniş iç hacim ve şehir hayatına uyum sağlayan yetenekleri sayesinde özellikle küçük işletme sahiplerine büyük fayda sağladığı vurgulandı.
Van Fleet World Editörü John Kendall konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, ''Fiat, Türk yapımı Fiat Fiorino'nun lansmanını yaparak yepyeni bir pazarın önünü açtı. Ekonominin eriyip gittiği bir dönemde Fiat Fiorino gibi bir yeni modelin lansmanının yapılması, filoları resesyon küçülmesi ruhuna sahip olan modellere yönlenmesini sağladı. Fiat Fiorino, 2500 litrelik yükleme hacmine sahip gövdesi, 620 kilogramlık ağırlık taşıma kapasitesi ve 1.3 litrelik tutumlu dizel motoruyla bir çok cebe ve amaca uygun olduğunu kanıtlamıştır'' ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 220,70
En Yüksek: 221,60
En Düşük: 219,90
Değişim 0,78 %
FK: 8,20
PD / DD: 2,76
İşlem Hacmi 86.671.994
Toplam Adet: 392.445
Ağırlıklı Ort.: 220,86
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)