E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTopal’da kritik gün 7 Haziran---

Topal’da kritik gün 7 Haziran

Topal’da kritik gün 7 Haziran
03 Haziran 2012 - 08:40 borsagundem.com

Bonservis konusunda Valencia’yla anlaşan F.Bahçe, önümüzdeki haftayı iple çekiyor

Ayın 6’sında Milli Takım kampından dönüp, 3 gün İstanbul’da kalacak olan milli orta saha, bu süreçte pazarlık yapacağı sarı-lacivertli yönetimi masa başında terletecek.
EMRE Belözoğlu’nun Atletico Madrid’le anlaşmasının ardından orta sahaya yerli futbolcu arayışlarını sürdüren ve Mehmet Topal’ın ismini listenin en tepesine yazan F.Bahçe’de önümüzdeki hafta hareketli saatler yaşanacak. Ayın 6’sında, yani çarşamba günü Milli Takım kampından dönecek olan tecrübeli yıldızın 3 gün boyunca İstanbul’da kalacağı ve sarı-lacivertlilerle pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.
OYUNCUNUN kulübü Valencia’yla bonservis konusunda el sıkışan F.Bahçeli yöneticiler, şimdi menajer Batur Altıparmak’la Mehmet Topal’ı ikna etmek için ter dökecek. Topal’ın yıllık alacağında ortak noktada buluşulması halinde önümüzdeki hafta F.Bahçe’deki Mehmetler’in sayısı ikiye çıkacak.
GÖZLER UEFA’DA
F.BAHÇE’NİN hedefindeki tek isim Mehmet Topal değil elbette.. ‘Örümcek’ lakaplı yıldızımızın İspanya’dan takım arkadaşı Tino Costa’yı da almak isteyen Kanarya, bu transfer için en genç 2 hafta içinde UEFA’dan çıkacak kararı bekliyor. Beşiktaş, Bursa ve G.Antep’e verilen Avrupa’dan 1 yıl men yasağının ardından kendilerine kesilecek faturaya göre hareket edecek olan sarı-lacivertliler herhangi bir ceza gelmemesi halinde Costa’yı da renklerine katacak.
ORTA sahadaki sorunu çözdükten sonra savunma ve hücum hattına yoğunlaşması beklenen idarecilerin, tatil yapmadan Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yoğun mesai harcayan teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporuna göre hareket edecek. Takımdaki dengeleri bozmadan yapılacak olan transferlerin yanı sıra gönderilecek futbolcuların da 1 ay içinde netleşeceği kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)