E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporToroğlu’ndan şok iddia---

Toroğlu’ndan şok iddia

Toroğlu’ndan şok iddia
15 Ağustos 2011 - 10:54 borsagundem.com

Futbol yorumcularından eski hakem Erman Toroglu, Kanaltürk’te yayınlanan Telegol Programı’nda gündemi sarsacak çarpıcı bir iddiada bulundu

Çok güvenilir bir yerden duyum aldığını belirten Toroğlu, önceki gün Ali Koç ile Nihat Özdemir’in Federasyon Baskanı M.Ali Aydınlar’a ziyarette bulunduğunu belirtti.  Toroğlu, ziyarette Fenerbahçeli yöneticilerin Aydınlar’a, “Şike kaosunu ertele. 1-2 sene ortam sakinleşsin. Seneye görevinden istifa edip, gel Fenerbahçe’ye başkan ol” diye teklifte bulunduğunu ancak Aydınlar’ın teklifi redettigini iddia etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erkan16 Ağustos 2011 01:38

    bunu kanıtlamalısın toroğlu.duyumla olmuyor bu işler.2006 yılında ligin ertelenmesi ve küme düşürmek sözkonusu bile olamaz derken bu yıl hukuki süreç tamamlanmadan fener ve sayın yıldırım hakkında demediğinizi bırakmadınız.bu fener düşmanlığı niye? yada aziz yıldırım düşmanlığı!..

  • 60lık fenerli15 Ağustos 2011 13:46

    erman efendi ankaragücü nün8183dekupada nasıl şampiyon oldunuz anlat bakalım oyakışan gözlüğünün altındaki maskenle o sene 3 büyükleri arkaarkaya nasıl elediniz osendahil muhteşem kadronuzla hadi delikanlı erman ğrensiiiin anlatherkes öğrensiiinnnn

  • BabaHoroz15 Ağustos 2011 12:22

    Eskiden de Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar için sallıyorlar diyordunuz ama adamların yıllar önce dedikleri tek tek çıkıyor.Şike vardır ve adı geçen takımlar düşürülmelidir ama federasyonda o yürek var mı ? ---Maalesef

  • fenerli15 Ağustos 2011 11:57

    erman hoca senin hakemlik dönemlerinde.trabzon bjk maçını nasıl yönettin bjk nin 3/1 trabzonda kazandığı maç.deli kanlıysan bunu bir açıkla.

  • NOUMA15 Ağustos 2011 11:25

    cine 5 ve show tv de fenerin düdüğünü çalarken rize maçları tekrar ederken deli iboya ve zago ya her hafta sallarken olmadık yerlerinden kart çıkaranlar şimdi o kartları sokacak yeri buldular işlerini yapıyorlar zorunuza giden ne onu anlamadık bundan sonra şamda kayası (bank asya)-22 puan alın babanızıda metristen gidebildiğiniz yere kadar yolunuz var....! yüüürrrrüüü:):):):):):

  • HALIS YENER15 Ağustos 2011 11:03

    Maasallah ,evde kedi yokken fareler cirit atar.Senaryo yaratmak icin millet birebir .Erman Toroglu boyle bir seyi aklindan bile gecirmez,palavranin boylesini duymadim.

  • hasan hüseyin15 Ağustos 2011 11:02

    Salla Erman Salla, bu günlerde geçecek. Hava pusluyken işini görmeye bak. Bu günlerde geçer ama sonrası ne olur bilmez artık. Bakarsın 10 senesonra yine bir konuşma fırsatı bulursun birilerinin elleri kolları bağlanınca.

  • ahmetgursel15 Ağustos 2011 11:01

    ERMAN TIRTOĞLU BU ŞAHSI BİRİLRİ DURDURSUN İYİCE DELİSAÇMASI KONUŞMAYA BAŞLADI FENERLE ALIP VEREMEDİĞİN NE BİLMEME AMA

  • Hilmi15 Ağustos 2011 11:01

    Adam Gündemde kalmak istiyor