E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTPAO'dan "karaya ulaşan Karadeniz gazı" paylaşımı---

TPAO'dan "karaya ulaşan Karadeniz gazı" paylaşımı

TPAO'dan karaya ulaşan Karadeniz gazı paylaşımı
19 Nisan 2023 - 04:14 borsagundem.com

"Milletimizin dualarıyla çıktığımız yolda, Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevi tamamlamış olmanın huzuru içerisindeyiz."

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz'in derinliklerinde keşfedilen doğal gazın karaya ulaştırılmasına ilişkin, "Milletimizin dualarıyla çıktığımız bu yolda, Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevi tamamlamış olmanın huzuru içerisindeyiz." dedi.

TPAO'nun Twitter hesabından yapılan videolu paylaşımda, "Enerjide Bağımsız Türkiye hedefiyle çıktığımız yolda; azimle sabırla inançla çalışarak sözümüzü tuttuk ve Karadeniz gazını Sakarya Gaz Sahası Kara Tesisi'ne başarıyla getirdik. Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni için hazırız. Bu projeye emek ve gönül veren herkese minnettarız." ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda görüşlerine yer verilen Bilgin, şunları kaydetti:

Çok şükür bu mübarek ramazan gününde ne kadar şükretsek az. Milletimizin dualarıyla çıktığımız bu yolda, Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevi tamamlamış olmanın huzuru içerisindeyiz. Allah'a çok şükür, bugünü de gördük. Bütün takım arkadaşlarımızla beraber, Karadeniz'in derinliklerinde keşfettiğimiz gazı karaya ulaştırmış olduk. Sayın Cumhurbaşkanım sözümüzü tuttuk, bize verdiğiniz görevi tamamladık. Arz ederim.

Öte yandan, görüntülerde karaya ulaştırılan doğal gazın Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde bulunan yakma ünitesindeki dronla çekilmiş test işlemlerine de yer verildi.

TCG Anadolu’da 'SİDA' detayı: Dünyada ilk olur!

 

Erdoğan: TCG, kendi alanında dünyanın ilk savaş gemisidir

 

Milli uydu İMECE ilk sinyali gönderdi

 

İMECE dünyanın her yerinden görüntü sağlayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gsli dede.20 Nisan 2023 04:23

    Hep şikayet hiç şükür yok. Şükür edenlerin Allah kalbine göre versin.

  • Sd19 Nisan 2023 11:31

    Gaz çıkmasından rahatsız adiler si.........olun beğendiğiniz ülkeye gidin

  • Sd20 Nisan 2023 08:11

    Fatih ismin kaliteli ama sen basitsin o isme layık olmaya çalış mallıgı geri zekalı Olmayı bırak

  • fatih19 Nisan 2023 13:53

    geri zekalı biz atılan yalanlara karşıyız ama sen o kadar mal olmuşsun ki milleti de kendin gib sanıyorsun.

  • TAMYOBAZSEMİHYUFKACI vibratör MUAMMER19 Nisan 2023 11:55

    hauhuhauh si..... gidecezzz de abijim neeerreee gidelim abijim bizi gönder bi yerlee hade abijim .

  • Ssk emekli 19 Nisan 2023 11:25

    Acil intibakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • Sözün özü19 Nisan 2023 09:09

     Karadeniz gazı  karaya ,devletin eli vatandaşın cebindeki paraya ulaştı..... DURMAK YOL YOLMAYA DEVAM....... FİLYOS GAZ SAHASI TOSYALI HOLDİNGE VERİLDİ........ GAZDAN MİLLETE  VAY VAY BAY BAY...................

  • baran19 Nisan 2023 09:51

    Tuh seni yalancı pislik!  Hem beleş yaşa hem nankörlük et!    Allah cümle yalancı ve aşşağılıkları ne yapacağını çok iyi bilir.  Daha gaz dağıtılmadan pislik çamur dağıtıyor.  

  • Baran19 Nisan 2023 09:04

    Aşağılık gayri memnun hayvaniler insan olamamanın verdiği iç gücü ile her güzel işe köpeklik etmeyi marifet bilirler.  Aklı selim insanımız ise bu itlere gülüp geçer.  Bunlar ergen kafalı yaşlı ve orta yaşlı ergen kişiliği bir türlü oturmamış ağzına ve aklına geldiği gibi neresinden konuştuğu belli olmayan aşağılık ve  zavallı karakterlerdir.  

  • kamileoynakbaş19 Nisan 2023 07:56

    metin akpınarın filmini izliyoduk tam bu haber geldi .film petrol kralları .hani gecekondudan benzin çıkıyodu .tüm mahalleye satıyola falan .

  • kamil kalbi kırık 19 Nisan 2023 11:41

    harika örnek olmuş da x neden bu kadar nefret li yazmış acaba sahi neden bu kadar nefret kin dolu bunlar günlük kin nefret kazatası kinakit var belli bunlar kinakit okuyucusu .buralara gelmişler siz orada iidiniz abijim ne işiniz var burada hauhahauhauha 

  • x19 Nisan 2023 09:07

    Nasıl bir alaka kurdun embesil yaratık?  Acaba bunadın mı?

  • Mucise Reis : )19 Nisan 2023 07:44

    Sayın bakan helikoper ile gaz sahası üzerinde uçuyor..buyursun birde evlere gelen doğalgaz faturaları için birkaç haneye gitsin , gaz parasımı alıyonıyor ? onalrca adı şanı belirsiz kesintiler ile tatur akaç tl y eçıkıyor bir baksın :D sen gaz faturasına onalrca onun bunun kesintisi, payı, vergisi diye ekleyince, zaten gazda değil sorun diyor her insan :D buna çözüm bulsa, gaz bulmasada lur :D zaten gaz faturası düşer... gaz harci ne varsa ödüyoruz faturalar ile.

  • Mucise Reis : )19 Nisan 2023 11:08

    Nezaket ile her soytarılık yalancılık adilik yapılır!  Bu benim karakterim.

  • baran19 Nisan 2023 09:06

    Bay adi karakter gaz faturaları gayet uygun!   Def olur giderisn Almanya ya görürsün orada gazın fiyatını!  Bu adi karakterin yalancı ve aşağılık olduğunu hepimiz biliyoruz zaten!  Adeta kendi pisliğinde boğulmamak için çırpınıyor sanki.

  • Ahmet 19 Nisan 2023 04:53

    Karadeniz gazına da size de .....................