E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon berabere kaldı---

Trabzon berabere kaldı

Trabzon berabere kaldı
08 Aralık 2011 - 08:06 borsagundem.com

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynadığı son maçta Lille ile 0-0 berabere kaldı

CSKA Moskova'nın da Inter'i devirmesiyle temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Bordo-mavililer yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Lille ile karşı karşıya geldi. Mücadelede gol sesi çıkmadı. Grupta oynanan diğer maçta ise CSKA Moskova grup lideri Inter'i 2-1 mağlup etti.
Bu sonuçların ardından temsilcimiz gurubunu 7 puanla 3'üncü sırada tamamladı. Karadeniz ekibi yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. 10 puanlı grup lideri Inter ile 8 puanlı CSKA Moskova ise Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükseldi.
TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Trabzonspor'a gönül verenler Lille Metropole Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. Bordo-mavili taraftarlar maçta dakikalar 61'i gösterdiğinde ise şov yapmayı ihmal etmedi.
Stat: Lille Metropole
Hakemler: Pedro Proença, Tiago Trigo, Ricardo Santos (Portekiz)
Lille: Landreau, Debuchy, Basa, Chedjou, Beria (Dk. 84 Bonnart), Balmont, Mavuba, Payet (Dk. 89 Rodelin), Joe Cole (Dk. 68 Obraniak), Hazard, Sow
Trabzonspor: Tolga, Celustka (Dk. 33 Adrian), Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Zokora, Colman, Halil, Alanzinho (Dk. 65 Henrique), Burak (Dk. 90 Mustafa)
Sarı kartlar: Dk. 60 Balmond, Dk. 62 Chedjou, Dk. 73 Beria (Lille), Dk. 62 Zokora, Dk. 76 Adrian (Trabzonspor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)