E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon beraberliğe razı geldi---

Trabzon beraberliğe razı geldi

Trabzon beraberliğe razı geldi
26 Ekim 2011 - 20:55 borsagundem.com

Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2-0 geriye düştüğü Antalyaspor karşısında beraberliği yakalayarak 1 puanı kurtardı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor evinde Medical Park Antalyaspor'u konuk etti. Bordo-mavili ekip 2-0 geriye düştüğü maçta 2-2'lik beraberliği yakaladı. Maçta başka gol olmayınca iki takım da 1 puanla yetindi.
Karadeniz temsilcisinin gollerini 58. ve 78. (pen) dakikadalar Burak Yılmaz kaydetti. Konuk takımın golleri ise 22. dakikada Deniz Barış ve 26. dakikada Ali Zitouni'den geldi.
Bu sonuçla birlikte 13 puana ulaşan Trabzonspor maç fazlasıyla 6. sıraya yerleşti. Antalyaspor ise 9 puan ve yine maç fazlasıyla 11. sıraya yükseldi.
TRABZONSPOR 10 KİŞİ KALDI
Burak Yılmaz'ın attığı ilk golün asistini yapan Zokora 60. dakikada ilk sarı kartını gördü. Ardından 76'da tekrar sarı kart görerek oyundan atıldı. Trabzonspor, maçın sonuna 5 dakika ilave edilmesiyle birlikte toplamda 29 dakika 10 kişi mücadele etti.
BURAK YİNE BOŞ GEÇMEDİ
Süper Lig'de daha önce oynadığı 7 maçta rakip fileleri 9 kez havalandıran Burak Yılmaz, bu karşılaşmayı da boş geçmedi. Milli oyuncu 58. ve 78. dakikalarda attığı gollerle hem gol sayısını 11'e yükseltti hem de takımına 1 puanı kazandırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)