E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon hem para hem de yıldız alacak---

Trabzon hem para hem de yıldız alacak

Trabzon hem para hem de yıldız alacak
27 Ağustos 2011 - 11:33 borsagundem.com

Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde Bilbao maçını oynayamadığı için parasını alacak. Yeni yıldızlar için görüşmeler başladı

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki Engin Baytar pazarlığında konuşulan Türk Telekom Arena Stadı’nın 1 maçlık kira bedeli, para olarak fatura edilecek!
Engin’i Cim-Bom’a 900 bin euro ve Türk Telekom Arena Stadı’nın 1 maçlık kira bedeli olan 350 bin TL’ye satan bordo-mavililer, Bilbao maçının iptal edilmesi nedeniyle 350 bin TL’nin 320 bin TL’sini alacak. Trabzon, maçın bir gün önceden iptal edilmesi nedeniyle Galatasaray’ın stadın hazırlanması için harcadığı 30 bin TL tutarındaki parayı 350 bin TL’den düşecek.
Yıldızlar kapıda!
Şampiyonlar Ligi nedeniyle transferi flaş bir isimle tamamlamak isteyen Karadeniz ekibinin, Drogba ve Arshavin’le ilgilendiği iddia edildi. Menajerlerin bu futbolcuların alınması için tekliflerde bulunduğu, yönetimin de görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Yönetimin bu isimlere sıcak bakmadığı, Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteyeceği önemli bir ismi kadroya katacağı bildirildi.
Trabzonspor’un ayrıca bonservisi Manchester City’de bulunan 30 yaşındaki Paraguaylı forvet oyuncusu Roque Santa Cruz ile ilgilenmeye başladığı öğrenildi.
Öte yandan Trabzonspor’un Volkan Şen ve Marek Sapara transferinde sona gelindiği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haşim pekdindar27 Ağustos 2011 12:41

    anadolu klüplerinin gönül şikesi yaptığı tspor gerçekten bunu haketmiyor. fenerbahçe gibi ts nin de cezasını çekmesi lazım. kinci başbakanın ülke üstündeki emellerine ulaşmak için aslında pek de günahsız olmayan azizi harcama komplosu yapıldığı gün geçtikçe daha da belli oluyor. herkese muhalefet lazım, demokratik gibi görünen dikta ülkeye daima zararlıdır.